More

    “Gardoş în Anglia pentru 10 milioane de euro!”

    Dumitru Dragomir a revenit în forţă şi a făcut dezvăluiri incendiare legate de viitorul Stelei în privinţa transferurilor.

    Fostul preşedinte al LPF este convins că sătmăreanul Florin Gardoş va pleca de la Steaua în această pauză competiţională. Dragomir a anunțat că a fost contactat de două cluburi mari din Anglia pentru a da informații despre Gardoș.

    Fostul “Oracol de la Bălceşti” a anunţat că două echipe puternice din Premier League doresc să îl transfere pe Gardoş contra a 10 milioane de euro! “Se fac o grămadă de greşeli în fotbal, dar nu mai zic nimic! Oamenii de fotbal sînt în puşcării sau au fapte penale, ce dracu’ e asta? În locul lui Tătăruşanu ce puteai să aduci liber? Arlauskis e bun, dar nu e de talia celui care a plecat! Din ce ştiu, Gardoş e curtat cu o sumă mare de bani, trebuie să ne aşteptăm la plecări surprinzătoare. Dar la veniri nu trebuie să ne mai aşteptăm. Lui Reghecampf îi dădeam cît cere, numai să îl ţin. Oameni importanţi din Anglia m-au întrebat de Gardoş, iar doi conducători erau încîntaţi de aducerea lui în Premiere League. Sînt două cluburi mari care îl doresc. Le-am transmis că sub 10 milioane euro e greu să îl cumpere, dar au spus că nu e problemă. Gardoş, dacă se năştea în Germania, era evaluat la 50 de milioane de euro”, a declarat Dragomir la Sport.ro.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE