More

    Florin Curileac, campion european la veterani

    curileac

    La Verona (Italia) se desfășoară Campionatul European de karate, competiție organizată de World Union of Karate-do Federations (WUKF). Acolo, sunt prezenți și 11 sportivi de la CSM Satu Mare. În prima zi România a luat trei titluri continentale. Printre valoroșii karateka, sătmăreanul Florin Curileac, a obținut titlul european la kumite shobu sanbon veterani A (35-40 de ani). Un rezultat deosebit și sperăm ca în zilele următoare, sătmărenii să cucerească cât mai multe medalii.

    ”Am avut patru meciuri, toate câștigate. Cel mai dificil moment a fost în semifinale, când am avut un adversar din Italia, cu multă experiență. Practic acest sport de 26 de ani. Acum, mă bucur că s-a cântat imnul României pentru mine și s-a ridicat drapelul tricolor”, a declarat Florin pentru Agerpres.

    Florin Curileac are 39 de ani, iar în afară de competitor este și antrenor. Are și o grupă de copii pe care o pregătește în karate. Este pompier și a participat și la campionatele mondiale organizaet pe linia Ministerului de Interne și la multe alte competiții, ca reprezentant al federației române. In week end mai întră în competiție copiii, juniorii și seniorii. De la CSM Satu Mare au mai făcut deplasarea: Laurenţiu Călugăru, Igor Bălăcescu, Nicolae Kovacs, Florin Mihali, Timea Szasz, Florin Jurjescu, Daniela Andrei, Răzvan Tinca, Dumitru Vlad și Radu Constantin Popescu.

    Menționăm că finalele acestei competiții sunt transmise pe agerpres.ro prin live stream

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE