More

    Meciul care închide sezonul!

    oar

    Ultimul act al sezonului în fotbalul județean se joacă azi de la ora 11 pe stadionul Olimpia.

    Campioana Ligii a 4-a, Someșul Oar, și echipa satelit a Olimpiei se vor întâlni în finala Cupei României , faza județeană, iar meciul se anunță a fi unul mai mult decât interesant.

    Someșul Oar vrea eventul și cu siguranță că după meciul bun făcut în urmă cu o săptămână în fața celor de la Apa pare favorită mai ales că pentru trupa lui Piri Botoș e și ultima repetiție înaintea barajului de promovare în liga a 3-a.

    De partea cealaltă, Olimpia II Satu Mare are de partea ei elanul tinereții. Mircea Bolba a strâns în jurul său cei mai buni juniori și cadeți de la club. Vor lipsi Anca-Trip, Rus, Lemac, ultimul rechemat la Dinamo după un împrumut de un an la Satu Mare.

    De partea cealaltă, Oarul nu are probleme de lot iar antrenorul Botoș ar putea începe finala în aceeași formulă , câștigătoare din meciul cu Voința Apa.

    Partida va fi arbitrată de Dragoș Bogdan din Carei ajutat la cele două margini de Tamas Kopriva și Alexandra Șerbănoiu.

    Meci de deschidere cu copii născuți în 2001-2002
    Președintele AJF-ului, Ștefan Szilagyi, își continuă proiectul îndrăzneț de a promova la Olimpia copii talentați din Satu Mare.

    Astfel, de la ora 9, în deschiderea finalei va avea loc un meci test între cei mai buni copii născuți în 2001 și 2002, selectați în această perioadă de antrenorii de la club. Iar astfel de acțiuni vor continua la Olimpia, Ștefan Szilagyi fiind convins că doar cu o pepinieră solidă și cu un centru de copii și juniori serios , clubul fanion poate avea viitor.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE