More

    Box / Pugiliştii de la Căuaş în mare formă

    boxing

    Opt pugilişti de la AS Olimpia Căuaş au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Sighet la Memorialul “Grigore Vlad”. Turneul rezervat juniorilor a adus la start peste 80 de sportivi de la 13 cluburi reprezentând 10 judeţe.

    “Suntem extrem de mulţumiţi de evoluţia băieţilor şi mă bucur că şi adversarii noştri au observat o creştere de valoare la noi. Un turneu foarte bun, excelent organizat şi le mulţumim gazdelor pentru invitaţie” a spus preşedintele secţiei de box de la Olimpia Căuaş, Florin Mulcuţan.

    De remarcat că la mijlocul galei a fost organizat şi un meci la profesionişti între Andrei Şugar din Baia Mare şi Florin Stan din Sighet. Stan s-a impus prin KO tehnic.

    Legat de rezultatele sportivilor noştri , doi dintre ei au reuşit să câştige finalele prin KO. Kerekes Stefan şi Toma Ionuţ au impresionat la categoriile lor reuşind să termine pe primul loc. Tot pe primul loc s-au clasat şi Meszaros Ciprian şi Popa James.

    Pe locul doi au terminat Raul Şerban, Mare Maldini, Popa Jason şi Marcuş Andrei.

    În urma acestor rezultate, AS Olimpia Căuaş a terminat pe primul loc la nivel de cluburi.

    Mulţumiri speciale din partea sportivilor domnilor Florin Cosma, Ciprian Bozântan, Dani Micu, precum şi nutriţionistului Gabriel Iuga şi nu în ultimul rand directorului LPS , Ionel Păcurariu.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE