More

    Festivalul handbalului la sala LPS

    DSCN6505

    Un week-end dedicat handbalului am avut la sala LPS din Satu Mare. Tânărul club Atletik condus de foştii handbalişti de la CS Unio, Adi Merlă şi Albi Kibedi a organizat un turneu internațional de handbal, juniori 1, pentru băieți și fete. Ziua de sâmbătă a fost rezervată fetelor, acestea întrecându-se într-un turneu de minihandbal la două categorii: 7-9 ani și 10-12 ani. Au participat la cele două categorii de vârstă: CS Atletik Satu Mare 1, KC Csenger și KC Mateszalka.

    La finalul competiției, organizatorii și sponsorii competiției au acordat cupe, medalii și diplome, precum și premii pentru cel mai bun portar, cel mai tehnic jucător și golgeter-ul competiției. Astfel, atât la categoria 7-9 ani, cât și la categoria 10-12 ani, pe primul loc s-au clasat echipele din Mateszalka, pe locul al II-lea, echipele Atletik Satu Mare și pe locul al III-lea, Csenger. Au mai fost acordate premii pentru: ,,Cel mai bun portar”, ,,Golgeterul turneului” și ,,Cel mai tehnic jucător”, precum și diplome pentru jucătorii de perspectivă.

    Turneul a continuat duminică cu întrecerea băieților. Au participat LPS Satu Mare, Marta Baia Mare, Nyirbator și Fehergyarmat.

    În finală s-au intalnit LPS Satu Mare şi Marta Baia Mare . O finală extrem de disputată, cu răsturnări de situaţie si cu faze spectaculoase. După fluierul final al jocului regulamentar scorul a fost egal,28-28. Învingătoarea s-a decis dupa aruncari de la 7 m , unde băimărenii s-au impus cu 31-29.

    “Un turneu foarte reusit cu prezenta a peste 130 de copii. Pe aceasta cale tinem sa multumim tuturor colaboratorilor, sponsorilor si nu in ultimul rand parintilor pentru sprijinul acordat. Am vrut ca turneul CBA al Tinerilor Handbaliști pe care-l organizăm în colaborare cu LPS Satu Mare să-l facem pe 1 iunie dar atunci am avut ziua oraşului iar săptămâna trecută sala a fost ocupată cu concursul de dans. Suntem extrem de mulţumiţi de modul cum a decurs turneul şi de cum evoluăm cu clubul nostru” a spus la final Albi Kibedi, cel care e convins că prin muncă multă şi seriozitate Atletik poate avea rezultate deosebite în viitor. De asemenea cei de la CS Atletik au ţinut să-i mulţumească în mod deosebit directorului de la LPS, Ionel Păcurariu, pentru implicarea totală.

    Mulţumiri speciale sponsorilor: Consiliul judeţean, Consiliul local, CBA, Bianco Milano şi colaboratorilor DSTJ, Claus Web, LPS Satu Mare şi Practiker Billa.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE