More

    Şapte pe un loc la titularizare

    titu

    Bătălie crâncenă la titularizare în acest an în judeţul Satu Mare, pentru că numărul celor înscrişi este de peste şapte ori mai mare faţă de numărul de posturi titularizabile scoase la concurs de Inspectoratul Şcolar Judeţean. Proba scrisă se va desfăşura la mijlocul lunii iulie.

    Astfel, în urma etapelor anterioare ale mobilităţii personalului didactic au rămas pentru concurs un număr total de 679 posturi didactice/catedre. Dintre acestea, 302 sunt catedre incomplete (fracţiuni de normă) şi 377 sunt posturi didactice/catedre complete. Dintre posturile complete 305 sunt publicate pentru angajare pe perioadă determinată (netitularizabile) şi 72 sunt publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată (titularizabile).

    În perioada 7-19 mai 2014, la Centrul de concurs – Colegiul Naţional “Ioan Slavici” Satu Mare s-au depus dosarele candidaţilor care doresc să participe la concursul de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar – sesiunea 2014. În această perioadă s-au înscris 542 candidaţi. Dintre aceştia 34 nu solicită susţinerea probei scrise în acest an, dorind să participe la repartizare cu notele din anii anteriori (2012, 2013), iar 508 au solicitat participarea la cele două probe ale concursului, respectiv proba practică/inspecţia specială la clasă şi proba scrisă.

    În această perioadă se desfăşoară probele practice şi inspecţiile speciale la clasă, precum şi probele orale la limba de predare. Proba scrisă a concursului se va desfăşura în data de 21 iulie 2014.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE