More

    Vitezomanii, abonaţi la accidente grave

    stalp

    Tot mai mulţi şoferi uită piciorul pe pedala de acceleraţie, plătind de cele mai multe ori preţul suprem. Din nefericire, doi vitezomani au fost la un pas să îşi piardă viaţa, atentând şi la viaţa pasagerilor, după ce nu au adaptat viteza, intrând în coliziune cu autovehicule parcate pe marginea drumului sau cu alte obstacole dure. Aceştia au scăpat ca prin urechile acului, având tot timpul din lume să reflecteze la ceea ce au făcut de pe patul de spital.

    Şi-a băgat prietenul în spital
    Un accident grav s-a petrecut vineri pe strada Cerbului din municipiul Satu Mare, victima fiind un pasager în vârstă de 59 ani. “La data de 20.06.2014, ora 22.00, Ioan D., de 48 de ani, conducând imprudent autoturismul marca VW Golf a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi care se afla parcat regulamentar pe strada Cerbului din municipiul Satu Mare. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a pasagerului Vasile B., de 59 de ani, aflat în autoturismul VW Golf”, se arată într-un comunicat de presă remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Satu Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 1,38 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care i s-au recoltat probe biologice.

    La un pas de moarte
    Un conducător auto a fost rănit grav pe Drumul Naţional 1C. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orelor 17.00 “La data de 21.06.2014, orele 16.53, pe DN 1C, în afara localităţii Apa, Ioan G., de 67 ani, conducea autoturismul marca Peugeot, dar pe fondul vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului intrând în coliziune cu un copac aflat pe marginea drumului, după care s-a răsturnat în şantul din partea stângă a direcţiei de mers. În urma evenimentului, conducătorul auto a fost grav rănit. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Satu Mare, fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii eventualei alcoolemii”, se arată în comunicatul IJP Satu Mare.

    Un căruţaş a scăpat cu zile
    Un căruţaş a fost grav accidentat sâmbătă în localitatea Dindeştiul Mare, după ce caii s-au speriat şi au luat-o la goană. “La data de 21.06.2014, în jurul orei 11.10, pe DJ 108 M, în localitatea Dindeştiul Mare, Felician N., de 44 ani, conducea căruţa cu doi cai şi în faţa imobilului cu nr. 37 caii s-au speriat, iar bărbatul a căzut sub atelaj. “În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a căruțașului, care a fost transportat la Spitalul Judeţean Satu Mare pentru îngrijiri. Totodată, acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, susţin poliţiştii din cadrul IJP Satu Mare.

    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE