More

    Alex Velea, Antonia şi Andra au oferit un spectacol exploziv

    unu

    Mii de persoane au ales să participe în cea de-a treia zi a Zilelor Judeţului Satu Mare la concertele susţinute de către Antonia, Alex Velea şi Andra. Nu au lipsit nici consilierii judeţeni, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ştef, şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Mircea Govor, care au demonstrat că sunt la curent cu ultimele noutăţi din industria muzicală românească, interpretând alături de mii de glasuri piese celebre. De departe, Andra a fost atracţia serii, care le-a oferit sătmărenilor un concert de zile mari. Celebra artistă nu s-a menajat deloc, cântând şi dansând alături de public.

    Seria concertelor a debutat în jurul orei 18:00 cu Vlady, care le-a prezentat sătmărenilor câteva piese hip-hop, urmat de către Rafael, care a susţinut un minirecital de muzică pop. Marian Buzilă le-a propus spectatorilor un grupaj de piese pop-simphony, urmat de un concert de muzică pop-rock al celor de la Synergy. Componenţii trupei Perfect Style au oferit un moment de dans modern, după care au urcat pe scenă cei de la trupa XXL Band, care au prezentat atât compoziţii proprii cât şi piese din repertoriul internaţional. În jurul orei 20.00 a avut loc un nou moment de dans, de această dată mult mai exploziv. Este vorba despre un moment de street dance, oferit de cei de la Black & White Angels.

    Picture-256

    După ora 20.00 au început să urce pe scenă numele grele ale serii. Primul care a urcat pe scenă a fost Alex Velea. De la cele mai consacrate piese şi până la ultimele sale producţii, artistul a reuşit să facă un show adevărat, sătmărenii cântând alături de el de la început şi până la sfârşitul concertului. Nu au lipsit nici hiturile “Yamasha”, “Dragoste la prima vedere”, “Doar ea”, “Don’t Say It’s Over”, “Când noaptea vine”, respectiv “Din vina ta”. Alex Velea a demonstrat că este un artist complet, mişcându-se ca şi un dansator profesionist, dovedind, totodată, şi că este un un veritabil show-man.

    Picture-003

    Cel de-al doilea nume greu al serii a fost Antonia, care a fost prezentă pentru prima dată pe scena sătmăreană. Artista s-a declarat încântată de atmosfera creată de mii de fani, declarând că aştepta de mult să ajungă în Satu Mare. Antonia cântă de la vârsta de 10 ani și a făcut școala de muzică în Statele Unite ale Americii. Faptul că a trăit printre oameni de culoare a influențat-o în muzică, în mod evident. Stilurile R&B și Soul le simte cel mai aproape și a fost influențată de acestea în mod decisiv, de acest lucru convingându-se şi sătmărenii. Antonia a interpretat piese precum “Roses on fire”, “Morena”, “Marionette”, “I got you”, “Jameia”, “Marabou” sau “Hurricane”, fiind răsplătită pe măsură de public.
    Seara a fost încheiată cu un super recital al celei mai în vogă artiste din România.

    Este vorba despre Alexandra Irina Măruță, cunoscută mai bine sub numele ei de scenă Andra. Pe lângă muzica pop, aceasta cântă şi alternativ sau chiar muzică populară, dovedindu-le sătmărenilor cu vârf şi îndesat acest fapt. Până în prezent, artista a lansat 12 albume, ale căror single-uri s-au bucurat de un real succes atât în țară cât și în străinătate. Tocmai de aceea Andra a avut de unde să cânte şi să încânte miile de spectatori adunaţi în faţa scenei principale din Piaţa 25 Octombrie. Piese precum “Atâta timp cât mă iubeşti”, “Inevitabil va fi bine”, “Abelia”, “Voinţă de femeie”, “Telephone” sau “What about us” au răsunat până târziu în noapte, spre deliciul publicului, care au şi cerut mai multe bis-uri.

    Picture-141

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE