More

    Denis Lemac a revenit la Dinamo

    LEMAC

    Împrumutat pentru un sezon la Olimpia Satu Mare, atacantul de 19 ani Denis Lemac s-a întors în această vară la Dinamo, club cu care se află sub contract. Lemac care a impresionat la Satu Mare prin evoluţiile sale din prima parte a sezonului speră să-l convingă pe antrenorul câinilor, Flavius Stoican, că are valoare să rămână în lotul cu care Dinamo va evolua în Liga 1.

    „Mă simt excelent şi atmosfera e foarte bună. Voi da tot ce pot pentru a reprezenta o opţiune pentru linia de atac atunci când va începe noul sezon. Îmi plac mai mulţi atacanţi, dar jucătorul care m-a impresionat cel mai tare este Ţucudean. Cred că mă asemăn cu el în joc şi vreau să ajung în scurt timp şi eu la nivelul lui”, a spus Denis Lemac pentru site-ul oficial al clubului din Ştefan cel Mare.

    Lemac ţine să le mulţumească celor de la Olimpia pentru şansa acordată şi pentru modul în care a fost tratat la Satu Mare şi a mai amintit că „ eu sunt dinamovist de mic şi cred că mi-au fost răstălmăcite cuvintele anul trecut după un interviu. Respect Steaua şi performanţele lor dar eu vreau din tot sufletul să joc pentru Dinamo” a precizat tânărul atacant. Altfel, un alt fost „cadet” de la Olimpia, Cornel Ene se pregăteşte cu lotul CFR-ului şi se pare că are mari şanse de a rămâne la fosta campioană a României.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE