More

    Florin Gardoş vrea banderola!

    gardos

    Lupta pentru banderola de căpitan al Stelei s-a înteţit! Din cantonament, sătmăreanul nostru Florin Gardoş a anunţat că este pregătit să devină liderul oficial al celei mai titrate echipe de fotbal din România.

    “Îmi doresc să fiu căpitanul Stelei, mă simt pregătit pentru această sarcină! Poate nu am aceleaşi calităţi ca cele ale lui Rădoi, Bourceanu sau Pintilii, dar am o anumită vechime şi experienţă”, a fost anunţul făcut de Gardoş din Saint-Vicent, Italia.

    În sezonul de campionat care s-a încheiat, Pintilii a fost cel care a purtat banderola, dar între timp s-a transferat la Al Hilal, unde antrenor este Laurenţiu Reghecampf.

    Ceilalţi doi contracandidaţi ai fundaşului sînt Lucian Sănmărtean şi Alexandru Chipciu, căpitanul urmînd să fie ales prin voturile tuturor fotbaliştilor. Primul meci amical a fost pierdut de stelişti, 1-2 cu echipa din Liga a II-a elveţiană, FC Chiasso, unde antrenor este fostul mare fotbalist italian Zambrotta. La acel meci căpitan de conjunctură a fost experimentatul Lucian Sânmărtean.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE