More

    Nord Vest TV la Cupa României

    rania

    În premieră, echipa de minifotbal de la Nord Vest TV s-a calificat la turneul final al Cupei României. Formaţia colegilor noştri a încheiat sezonul pe locul doi la Rania Sport Club, iar în perioada 27-29 iunie va fi prezentă la Sibiu, alături de alte 51 de echipe din toată ţara.

    Delegaţia sătmăreană porneşte în această după-amiază spre Sibiu, urmând ca vineri şi sâmbătă să dispute meciurile din faza grupelor. Primul meci este programat mâine la ora 9.00 cu Old Team Floreşti (Cluj), iar de la 17.00 Nord Vest TV va da piept cu Venus Pantelimon. Ultimul meci din prima fază a competiţiei este programat sâmbătă de la ora 9.00 cu Fenix Play Pt. Neamţ.

    Lotul care face deplasarea la acest turneu final îi are în componenţă pe Alin Puiu, Attila Mandi, Bogdan Tulbure, Gergo Orosz, Radu Nemeth, Liviu Deac, Vlăduţ Ţoca, Cristian Popa (antrenor-jucător) şi Florin Codreanu, însoţiţi de directorul general al trustului, Răzvan Govor. Din păcate lipsesc câţiva oameni de bază, Cristian Cozma, Marius Toma, Rareş Demian sau Florin Pop.
    La Sibiu se va juca pe patru suprafeţe de joc, iar echipa sătmăreană va încerca să treacă de faza grupelor, la prima participare la un turneu de acest fel.

    “Mulţumim organizatorilor de la Rania Sport Club, Adrian Huja şi Ciprian Prodan, care au dus la bun sfârşit un sezon frumos, cu răsturnări de situaţie. De asemenea, doresc să mulţumesc şi sponsorilor pentru sprijinul acordat“, a spus înainte de plecare team-managerul Bogdan Tulbure.

    Altfel, campioana Sentierri a trecut de faza zonală, după ce a câştigat grupa B de la Zalău, scor 8-4 cu Real Ioşia Oradea, şi s-a calificat la turneul final care va avea loc la începutul lunii iulie.
    În schimb, campioana de la Union Sport Carei, Baratok, a terminat pe locul doi în grupă, după 2-0 cu Infinity Games Floreşti şi 1-5 în faţa celor de la Construct Baia Mare. Maramureşenii s-au calificat la faza finală din această grupă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE