More

    Activităţi bogate în cadrul celei de a IV-a ediţii a Bibliovacanţei, la Carei

    bibliovacanta

    La Biblioteca Municipală Carei se va desfăşura, în perioada 14-25 iulie 2014, cea de-a IV-a ediţie a Bibliovacanţei, eveniment la care sunt aşteptaţi să participe elevii claselor I-VIII. Activităţile recreative destinate acestora se vor desfăşura între orele 10.00-13.00 la Serviciul Biblionet al bibliotecii cu sprijinul voluntarilor. Astfel, în data de 14, 16, 22 şi 24 iulie se va desfăşura un atelier origami cu Otto Horváth, în zilele de 14 şi 17 iulie ateliere de quilling cu educatoarele Cornelia Cuc şi Carmen Borota. În data de 15 iulie se va desfăşura concursul “Ala – bala – portocala, hai să ne jucăm!” cu educatoarele Ecaterina Mărcuş, Ildiko Baumgartner şi Heb Ildikó de la GPP Nr. 1 Carei, iar în data de 18 iulie “Pe aripile imaginaţiei” – atelier creativ cu profesorul itinerant Dorinela Ionela Ardelean.

    Activităţile se vor încheia în data de 25 iulie cu o expoziţie cu lucrările realizate de participanţi, Cavaleri la Castel – călărie, tir cu arcul şi alte surprize cu Aniko Veres de la Fundaţia Equus, diplomele Bibliovacanţei. Cei care doresc să participe la aceste activităţi se pot înscrie la adresa de e-mail bibliotecamunicipalacarei@yahoo.com sau la tel.0261861480.

    Totodată, Biblioteca Municipală Carei oferă posibilitatea elevilor şi studenţilor careieni de a-i iniţia în tainele meseriei de bibliotecar. Astfel, instituţia careiană de cultură recrutează voluntari pentru introducerea fondului de carte în cataloagele electronice. Elevii şi studenţii care doresc să se facă voluntari se pot prezenta la la sediul bibliotecii, str. Iuliu Maniu nr. 10, tel. 0261/861480, pentru a intra în corpul voluntarilor.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE