More

    ROMANCA desemnata cea mai frumoasa femeie din lume

    4

     

    Antonia a reusit pentru a treia oara sa-si adjudece titlul de “Cea mai frumoasa femeie din lume”, intr-un clasament realizat de FHM.

    Antonia a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din lume la Gala FHM 100, editia 2014. Cititorii revistei au fost cei care au votat-o pe frumoasa cantareata. Antonia este urmata in clasament de Rihanna (locul 2), Lora (locul 3), Ruby (locul 4) si Laura Cosoi (locul 5).

    Nu este prima data cand Antonia reuseste sa cucereasca prin frumusetea ei: in 2011 si 2012, ea a ocupat prima pozitie in clasamentul intocmit de aceeasi revista. In 2013, Laura Cosoi a urcat pe intaia treapta a podiumului.

    Cel mai recent clip al Antoniei, “Wild Horses” feat. Jay Sean, are nu mai putin de 2.000.000 de afisari pe YouTube.

    Daca in cariera ii merge minunat, nu la fel stau lucrurile pentru Antonia in plan personal. Artista a primit cu lacrimi in ochi vestea ca fetita ei, Maya, ramane in Italia, la bunicii din partea tatalui, acolo unde sta deja de un an. Frumoasa cantareata ceruse sa-i fie incredintat copilul cel putin pana la finalul divortului, insa judecatorii sustin ca nu pot face nimic, cat timp sotul Antoniei, Vincenzo Castellano, a solicitat ca procesul sa fie mutat in Italia, tara lui natala.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE