More

    Cum sa bei fara sa pleci pe trei carari

    6
    Nu strambati din nas ! Textul asta nu e pentru non-alcoolici. E scris din suflet de om petrecaret, care nu se ridica de la masa pana nu a dat pe gat cel putin 3 beri sau o sticla de vin. 

    Invocand pretextul care citeaza pareri medicale avizate, odata asezata la masa merg pe principiul ca alcoolul poate oferi organismului numai beneficii. Ar fi de adaugat un element important si anume masura, dar ma fac ca uit de ea in ocazii cu totul speciale.
    Ca sa evit momente jenante care ar implica debordari tintite spre parchet sau mai rau spre pereti, am invatat sa ma pregatesc temeinic inainte de o potentiala betie.
    Pentru inceput incep sa rontai fructe, dupa modelul hamster. Cu alte cuvinte, nu ma mai opresc curand. De ce fructe ? Pentru ca imi aduc necesarul de vitamine si minerale care se lupta sa diminueze daunele pe care se pregateste sa le faca alcoolul asupra organismului.
    In plus, fructele sunt bune si dupa, deoarece actioneaza cu forta de Captain Planet si accelereaza eliminarea alcoolului din organism.   
    Cele mai nenorocite sunt bauturile dulci. Nemernicele se strecoara ca un sarpe si isi ascund alcoolemia in sange pana la 2 zile neintrerupte. 
    Cine nu s-a imbatat cu Tanita in liceu ori a fost tocilar, ori a invatat la seminar. Va compatimim, dar trecem rapid mai departe. Pe voi in special va avertizez sa nu puneti gura pe lichioruri la petreceri, daca nu vreti sa fiti transportat acasa pe brate. 
    De ce ne imbatam mai repede de la lichior ? Pentru ca are miros imbietor si gust dulce si te inseala perfid pana ajungi sa bei minim un pahar in plus. Si asta o sa doara a doua zi.
    Cel mai intelept este sa o dati pe bere si vin, o spun chiar si medicii. Si cum am putea indrazi sa ii contrazicem mai ales cand exact cele doua sunt nominalizate ca fiind recunoscute pentru beneficiile aduse organismului ? 
    Cel mai bun sfat insa, care nu trebuie ignorat vreodata, este sa nu beti pe stomacul gol. Niciodata. Altfel va imbatati din prima, stricati petrecerea si riscati ca atunci cand vi se va face rau sa nu fie nimeni atat de beat incat sa accepte sa stranga dupa voi. 

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE