More

    Un mort şi trei răniţi într-un accident la Boineşti

    accident

    Un tragic eveniment rutier s-a produs ieri în jurul orei 08,00 pe DJ 109 L, pe raza localităţii Boineşti, şi care s-a soldat cu decesul unei persoane şi rănirea altora trei. Accidentul a fost provocat de un pensionar în vârstă de 61 de ani, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

    Poliţiştii rutieri negreşteni deplasaţi la faţa locului au stabilit din primele cercetări faptul că pensionarul Emeric B., în vârstă de 61 de ani, în timp ce conducea autoutilitara furgon marca Dacia, pe fondul unei depăşiri neregulamentare a unui autoturism marca Renault care circula regulamentar în faţa sa, a intrat în coliziune cu o autoutilitară marca Mercedes condusă din sens opus de Daniel C., în vârstă de 20 de ani. În urma evenimentului a rezultat decesul unui bărbat, în vârstă de 42 de ani, rănirea uşoară a două persoane de 47 respectiv 50 de ani, toţi pasageri în autoutilitara Dacia şi rănirea gravă a lui Emeric.

    “În urma testării cu aparatul etilotest a conducătorilor auto, în cazul pensionarului Emeric B. rezultatul a fost negativ, iar la tânărul de 20 de ani, aparatul a indicat o concentraţie alcoolică de 0,70 /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată în comunicatul emis presei de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Satu Mare. Emeric B. este cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE