More

    Sătmărenii, împărţiţi pe viitoarea campioană mondială

    pariuri

    Ultimele meciuri din grupe şi din optimile de finală de la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia au adus meciuri interesante, goluri multe, dar şi câştiguri interesante pentru împătimiţi sau pentru norocoşi. Când vine vorba despre desemnarea unei favorite la câştigarea Campionatului Mondial de Fotbal, sătmărenii sunt împărţiţi. Totuşi, printre favorite se numără Olanda, Argentina, Brazilia sau Germania. Până acum, casele de pariuri acordă cea mai mare şansă de a ajunge în semifinale Olandei, care ar avea un meci aparent uşor în compania surprizei acestui Mondial: Costa Rica.

    Opinii împărţite
    Sătmărenii sunt cât se poate de împărţiţi când vine vorba despre desemnarea viitoarei campioane mondiale. Din câte se pare, Olanda, Argentina, Brazilia şi Germania se numără printre favoritele sătmărenilor. “Eu merg, fără doar şi poate, pe mâna Olandei. Dacă ne uităm puţin în istoria fotbalului, mai exact în 1982, Italia în grupe a făcut trei puncte, trei egaluri. Cu Camerun, mi se pare, cu Polonia şi cu Peru. De abia a trecut de grupe, iar apoi a măturat tot, inclusiv echipa Braziliei, cu Socrates. Nimeni nu se gândea la acea dată că ar putea câştiga oricine altcineva în afară de Italia, dar italienii au câştigat, totuşi. Şi acum s-ar putea întâmpla orice”, susţine un sătmărean, convins că Olanda are prima şansă. Un tânăr pare foarte sigur pe sine când spune: “Eu merg pe mâna Argentinei, mi se pare favorită la câştigarea turneului final”.
    Sunt sătmăreni care se avântă să facă un pronostic şi despre echipele care vor ajunge în finală. “Eu văd o finală între Brazilia şi Germania, după cum au jucat. Chiar am să merg zilele astea să pariez şi pe sferturile de finală şi voi merge clar pe mâna Braziliei şi a Germaniei. Dar dintre cele două favorite, în opinia mea, am să merg pe mâna Braziliei pentru că joacă acasă, pe teren propriu. Cu toate că actualul lot este mai slab decât cel pe care l-a avut Brazilia la ultimele campionate mondiale”, ne-a declarat un alt sătmărean.

    Ce spun casele de pariuri
    Până acum, casele de pariuri acordă cea mai mare şansă de a ajunge în semifinale Olandei, care ar avea un meci aparent uşor în compania surprizei acestui Mondial: Costa Rica. Nici Brazilia, echipa gazdă, nu are o cotă mai slabă, clasându-se pe al doilea loc când vine vorba despre echipele favorite pentru a ajunge în semifinalele competiţiei. Astfel, cu o cotă de 3.10, Franţa porneşte cu şansa a doua în partida cu Germania, care are o cotă de 2.40. Echipa gazdă – Brazilia – porneşte favorită în meciul cu Columbia. Astfel, gazdele au o cotă de 1.87, iar columbienii au o cotă de 4.10. Cu o cotă de 2.15 şi Argentina porneşte ca favorită în dauna Belgiei, care are o cotă de 3.70. Cea mai mare favorită, în opinia caselor de pariuri, este Olanda, cu o cotă de 1.53, în timp ce Costa Rica are o cotă de 6.25.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE