More

    Ștefan Szilagyi: “Îmi doream de mult o ligă a 4-a de elită!”

    szilagyi

    Invitat luni seara în emisiunea Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV, președintele AJF-ului, Ștefan Szilagyi, a declarat că își dorea de mult timp o ligă a 4-a de elită și e convins că fotbalul județean va avea numai de câștigat după ultimele modificări survenite în sistemul competițional.
    ”În primul rând vom ridica nivelul de organizare al jocurilor. Echipele din liga a 4-a de elită vor fi nevoite să ofere condiții mult mai bune jucătorilor, oficialilor și spectatorilor. E vorba de o bază sportivă cu gazon bun, cu vestiare aranjate cu un plus de siguranță”, a spus președintele Ștefan Szilagyi care a mărturisit că în comisia de omologare se vor afla chiar conducători de la echipele din ”elită” plus, probabil, ca supervizor vicepreședintele AJF –ului, Zoltan Pataki.

    Legat de discuțiile apărute pe marginea folosirii ”juniorilor obligatorii”, Ștefan Szilagyi a recunoscut că era nefiresc ca după ce ani buni ne-am luptat să dăm o șansă juniorilor și copiilor acum să facem un mare pas înapoi.

    ”Se știe că din 1999 de când sunt președinte la AJF mi-am canalizat munca spre copii și juniori. Și nu voi face nici acum vreun pas în spate. Avem pregătit un nou proiect pe care-l vom prezenta celor de la FRF, dar deocamdată nu pot da amănunte” a mai declarat Szilagyi. Tot ca o noutate, din această vară AJF-ul va avea un site propriu unde vor apărea toate datele jucătorilor legitimați . ” Comunicarea cu echipele va fi mai eficientă și vom elimina și discuțiile legate de folosirea jucătorilor pe fals. Pentru că se va putea verifica rapid cu CNP-ul orice jucător și care e statutul său” a mai spus președintele AJF-ului care e convins că nu a greșit în momentul în care a întinerit structurile de conducere ale asociației. ” Ovidiu Mazilu, Istvan Kovacs, Alexandra Șerbănoiu și restul tinerilor pe care am mizat sunt convins că se vor descurca. Vom întineri și comisiile pentru că încet noi ăștia din linia a doua ne vom retrage”, a povestit Szilagyi.

    Nu a fost evitat nici subiectul Olimpia. Președintele Szilagyi a spus că probabil era nevoie de o schimbare la nivelul băncii tehnice dar că nu vrea să intre în detalii. ”Veți afla mai multe luni la reunirea lotului” a încheiat Szilagyi.

    Pe 28 iulie va avea loc Biroul Asociației în care se va stabili calendarul competițional atât în Liga a 4-a elită cât și în liga a 4-a și liga a 5-a.

    De remarcat că noua ediție a Ligii a 4-a de elită va începe pe 16 august.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE