More

    Trei medalii la Naţionalele de juniori III

    atletism

    În perioada 4-6 iulie, la Bucureşti s-a desfăşurat Campionatul Naţional de atletism rezervat juniorilor III (Under 15). Alături de participanţi din toată ţara s-au aflat şi sportivi sătmăreni de la LPS, LPS-CS, dar şi de la Liceul Teoretic Carei.

    Iar bilanţul este unul foarte bun, trei medalii, un titlu naţional, unul de vicecampion şi o medalie de bronz, iar viitorul atletismului sătmărean sună bine. Iar cu muncă multă, chiar dacă infrastructura e cam şubredă, se pot obţine medalii şi clasări excelente.

    Cel mai bun atlet s-a dovedit a fi Mark Fischer (foto stânga) la aruncarea greutăţii. Elevul lui Marius Glodean de la LPS a confirmat din nou. Cu o performanţă de 16,08 metri a cucerit medalia de aur şi titlul naţional. Careianul Baciu Sremenţ la suliţă a aruncat 47,96 metri şi a devenit vicecampion naţional. Sportivul de la Liceul Teoretic Carei este pregătit de Florin Turcu.

    Ultima medalie sătmăreană a fost cucerită de Ana-Maria Macarie (foto dreapta) de la LPS-CS (prof. Horea Macarie).

    Sportiva, la aruncarea discului, a prins medalia de bronz cu o performanţă de 29,27 metri. Acelaşi Mark Fischer, la aruncarea discului (41,27 metri) s-a clasat pe locul cinci, iar Denis Ţiclea (L.T. Carei – prof. Florin Turcu) la aruncarea suliţei (39.74 metri) a terminat campionatul pe locul opt.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE