More

    9 confruntări la Gala Full Fight

    k1

    Pregătirile pentru cea de-a cincea ediţie a galei Full Fight K 1 sunt pe ultima sută de metri. Astăzi, de la ora 19.00, Piaţa 25 Octombrie va găzdui un eveniment care are deja tradiţie la Satu Mare.

    Pentru ca lumea să vină în număr cât mai mare pentru a vedea meciurile interesante, organizatorii s-au gândit ca de această dată ringul să fie amplasat în aer liber. Însă s-ar putea ca ploaia să strice socotelile, pentru că la Satu Mare este anunţată furtună şi cod galben de ploi.

    Totuşi, s-ar putea ca vremea să ţină cu sportul şi iubitorii sporturilor de contact să nu aibă nevoie de umbrele sau şoşoni. Ringul va fi acoperit cu o prelată în cazul în care vor cădea averse pentru ca spectacolul să nu aibă de suferit. Revenind la gala Full Fight, Satu Mare va fi reprezentat de opt luptători: Alin Nemţiu (55 kg), Alice Ardelean (60 kg), Ovidiu Şimon (65 kg), Istvan Bartos (72 kg), Barnabas Szucs (74 kg), Anghel Cardoş (75 kg), iar la 91 kg Iosif Bara şi Marius Muntean. Pe lângă aceştia, vor fi prezenţi luptători din Nyiregyhaza, Budapesta, Bucureşti, Sibiu, Ploieşti şi Giurgiu. Aseară a avut loc proba cântarului, unde sportivii şi-au văzut adversarii direcţi din ring. În total au fost programate nouă meciuri, unul mai interesant ca şi celălalt. Atracţia publicului va fi cu siguranţă confruntarea dintre sătmăreanca Alice Ardelean, care o va întâlni pe Daniela Panait din Ploieşti.

    Se anunţă un spectacol pe cinste şi un show total, ca la carte. Mai ales că este programat şi un meci de MMA, adică luptă în cuşcă.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE