More

    Cea mai SEXY doctoriţă din România

    2

    Alice Marica este o tânără de 24 de ani, studentă în anul şase la medicină şi mama unei fetiţe de cinci ani. Viitoarea doctoriţă este model în timpul liber.

    Tanara de 24 de ani este ziua doctor la un spital din Capitala, iar dupa program, este un model de succes.

    “Medicina mi-am dorit sa fac de mica. Cand parintii ma intrebau ce vreau sa devin cand o sa fiu mare, spuneam doctorita. Cand eram mica nu ma jucam cu papusile, luam injectii si intepam toate pernele. De ce medicina si nu modelling? Modellingul este o pasiune, prietenii nostri de familie, parintii mei imi spuneau tot timpul ca sunt frumoasa si m-am gandit eu ca sunt frumoasa si am zis sa fac asta in timpul meu liber”, a povestit tanara pentru cancan.ro.

    Pe lângă toate acestea, Alice are grijă şi de fiica sa în vârstă de cinci ani.

    “In primul an de facultate, eram insarcinata, iar in primii doi ani, am facut si anatomie si am intrat la cadavre fara sa am nicio problema. Imi place, m-am nascut sa fac asta. Stau in sala de operatie de la 16.00 pana la 24.00, nu am nicio problema”, a spus bruneta.

    “Din pacate, ma tine departe de fiica mea, e mai greu, dar incerc sa le impac pe amandoua. Cel mai important pentru mine este copilul, dar pentru ea fac toate astea. Nu este cam devreme. Eu o sa termin facultatea acum si trebuia sa stau in spital sa fac practica din ce in ce mai mult ca sa invat mult mai bine si nu mai aveam timp sa fac un copil sau sa il cresc. Asa am facut facultatea si mi-am crescut si singura copilul. Eu termin facultatea, ea o sa intre in clasa intai la scoala”, a mai spus tanara.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE