More

    Lotul naţional de cadeţi la Ardud

    Săptămâna viitoare, la Humenne, în Slovacia, se vor desfăşura Campionatele Mondiale de lupte cadeţi. Din lotul care va face deplasarea la competiţie se numără şi doi sportivi de la CS Satu Mare-Cetate Ardud, proaspătul vicecampion european Lenard Berei (100 kg) şi Mădălin Bulgăr (63 de kg).

    Dar înainte să pornească spre Humenne, lotul naţional va ajunge în cursul zilei de astăzi la Ardud. Luptătorii se vor pregăti o zi aici, vor face o recuperare, iar duminică dimineaţa delegaţia României va porni spre localitatea slovacă.

    Cei doi luptători pregătiţi de Tudor Barbul vor intra în concurs marţi, când aşteptăm veşti bune, la fel ca şi cele din Bulgaria. Dacă Mădălin Bulgăr nu este complet refăcut după o accidentare, de la Berei se aşteaptă un rezultat bun, adică o medalie. În plus, acesta şi-a petrecut cea mai mare parte din an la centrul olimpic, unde s-a pregătit alături de cei mai valoroşi luptători din România. Va fi cu siguranţă greu dar nu imposibil să obţină un rezultat excelent, pentru că va întâlni adversari de calibru, pe lista participanţilor numărându-se sportivi din peste 60 de ţări.

    Din cele spuse de conducerea Federaţiei Române de Lupte, acest tânăr este cel mai bun produs al acestui sport din ultimii ani.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE