More

    Gală de 5 stele la Satu Mare

    k1

    Un eveniment ca la carte a avut loc aseară în holul Casei de Cultură a Sindicatelor, care s-a dovedit neîncăpător. A cincea ediţie a galei Full Fight a strâns numeroşi simpatizanţi ai sporturilor de contact care au făzut la lucru luptători de K 1, MMA şi thai box.

    Organizatori principali au fost clubul Kyo Gym în colaborare cu numeroşi sponsori. Iniţial evenimentul a fost programat în aer liber, dar din cauza vremii potrivnice ringul a fost mutat în interiorul Casei de Cultură.

    Sportivii de la Kyo Gym au dominat gala Full Fight, deşi au întâlnit sportivi experimentaţi din Ungaria, Zalău, Ploieşti sau Sibiu.

    Meciul de deschidere i-a pus faţă în faţă pe Alin Neamţiu (Kyo Gym) şi Edward Meszaros (Budapesta) la 55 kg, stil K 1. Sătmăreanul a câştigat fără probleme la puncte. A urmat Ovidiu Şimon (65 kg – K1, Kyo Gym) care l-a trimis la podea pe zălăuanul Andrei Perneş, acesta suferind o entorsă. Nici Bartos Istvan (73 kg – thai box) de la acelaşi club sătmărean nu s-a lăsat mai prejos şi l-a pus să abandoneze pe adversarul său, Cătălin Breban în runda secundă.

    Deliciul spectacolului din ring a fost reprezentaţia sportivei sătmărene Alice Ardelean (60 kg – K1) care a învins-o prin abandon pe Daniela Panait (Ploieşti).

    A urmat Marius Munteanu (Kyo Gym, 91 kg – K1) care a avut nevoie de o extrarundă pentru a ieşi învingător în faţa maghiarului Ferencz Hosszu, prin abandon.

    A urmat o scurtă pauză, după care gala Full Fight s-a reluat cu întâlnirea dintre sătmăreanul Ioan Bara (91 kg, MMA) care a dat piept cu sibianul Izidor Bunea. Sportivul din Sibiu s-a impus după un KO în prima repriză, când se pare că “Joco“ a suferit o fractură de piramidă nazală. Dorin Stan (Cluj, 85 kg – K 1) şi Mirel Iacob (Giurgiu) au oferit un meci echilibrat, primul câştigând la puncte.

    Anghel Cardoş (Kyo Gym, 75 kg, K 1) a ridicat sala în picioare la confruntarea cu Bogdan Stanciu (Sibiu). După un început echilibrat, Anghel l-a făcut KO pe sibian în extra-repriză.

    Meciul de încheiere i-a aparţinut lui Barnabas Szucs (74 kg, thai box), acesta fiind şi unul dintre organizatori. Szucs s-a impus în faţa bucureşteanului Alexandru Popescu, sportivul din capitală fiind descalificat. Barnabas l-a trimis la podea în prima repriză, arbitrul l-a numărat şi l-a desemnat câştigător pe sătmărean. Însă acesta a decis să continue. Totuşi, acest meci s-a încheiat înainte de timpul regulamentar. Popescu l-a dezechilibrat pe Szucs, iar printr-un procedeu interzis l-a făcut grogy pe sătmărean cu o lovitură de picior. Însă acest lucru nu este permis de regulament, iar în unanimitate, arbitrii de scaun l-au descalificat pe bucureştean. Nu au lipsit nici fetele frumoase care au intrat în ring pentru a arăta publicului numeros tăbliţa cu rundele şi au premiat câştigătorii cu cupe oferite de cei care au pus la cale acest spectacol grandios.

    Prezentatorul acestui eveniment a fost colegul nostru, DJ Gabi.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE