More

    Final de vacanță la Olimpia

    oli

    Lotul Olimpiei se reunește azi la ora 10 la stadion și va începe pregătirea pentru sezonul 2014-2015 al Ligii a 2-a. Vacanța a adus și câteva mutări oarecum surprinzătoare, atât la nivelul băncii tehnice cât și în lot. Conducerea a decis să-l numească pe Cosmin Bodea în funcția de antrenor principal, iar pentru postul de antrenor secund au fost vehiculate câteva nume, printre ele, Ciprian Lupuți , Cristi Popa sau Lulu Dragomir.

    Tibi Csik și Mircea Bolba, cuplul de antrenori cu care Olimpia a încheiat pe locul șapte sezonul trecut a rămas în cadrul clubului. Csik va ocupa funcția de director tehnic iar Mircea Bolba ar urma să se ocupe de echipa a doua.

    Și în lot vor apărea jucători noi, argentinianul Laso, Neagu și Apostu, toți trei de la UTA, au ajuns la o înțelegere cu conducerea și vor fi prezenți azi la reunire. Și noutățile se pare că nu se vor opri aici deoarece președintele Dan Băbuț ne declara săptămâna trecută că ”vom mai avea parte de câteva surprize”.

    Lemac și Ene s-au întors la Dinamo și CFR Cluj, echipe de la care au fost împrumutați sezonul trecut la Satu Mare. Chiar dacă a venit tot sub formă de împrumut, de la Salonta, portarul Anca –Trip ar putea rămâne la Olimpia încă un sezon, în vreme ce atacantul Boștină a plecat la Oțelul Galați și speră să rămână în Liga 1.

    Heil și Brata sunt jucători pe care Olimpia i-ar dori în lot însă situația lor e încă incertă. Mai multe vom afla cu siguranță și marți la prânz la conferința de presă anunțată la club când va fi anunțat și programul din perioada de pregătire. Campionatul se va relua pe 30 august.

    Doar 10 echipe înscrise
    După cum anunță site-ul liga2.ro, situaţia în eşalonul secund este departe de a fi roză, după ce până pe 10 iulie şi-au depus cereri de înscriere în campionat doar 9 cluburi. În şedinţa Comitetului Executiv s-a dat o derogare în privinţa termenului final de înscriere. Astfel, noua dată este de 20 iulie 2014, până la care atât cluburile din Liga 2, cât şi cele din Liga 3 pot face acest demers. “Cu doar 10 echipe înscrise era imposibil să putem dezbate noul sistem competiţional pentru Liga 2. În aceste condiţii, s-a discutat şi aprobat să se facă o derogare de la termenul iniţial de înscriere care era 15 iulie. Am mai obţinut încă cinci zile în plus şi sper că echipele vor lua act de acest lucru şi vor accelera procesul de înscriere. Aşa că ţin să îi informez pe toţi colegii mei din Liga 2 că au acum termen până pe 20 iulie” a declarat Auraş Braşoveanu pentru Liga2.ro.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE