More

    Un întreg arsenal descoperit la Domăneşti

    pusca

    Arme cu aer comprimat, cartuşe de calibru 5,5 mm, cartuşe de 22 mm, alice de 5,5 mm, precum şi bucăţi dintr-o altă armă. Este vorba despre un întreg arsenal ce a fost descoperit de oamenii legii în timpul unor percheziţii la adresele a două persoane domiciliate în localitatea Domăneşti, comuna Moftin. Bunurile au fost ridicate în vederea expertizării, iar cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, cei doi suspecți fiind cercetați în stare de libertate.

    Lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei, în baza unui mandat de percheziţie emis de către Judecătoria Carei, au descins vineri la adresa unui localnic, de unde au ridicat un întreg arsenal. “La data de 11.07.2014, în baza mandatului de percheziție emis de Judecătoria Carei, lucrătorii Secției 7 Poliție Rurală Carei au procedat la efectuarea unei percheziții domiciliare la domiciliul numitului B. Francisc de 41 ani, din comuna Moftin, sat Domăneşti, județul Satu Mare. Cu această ocazie au fost ridicate următoarele bunuri: o pușcă cu aer comprimat, calibrul 4.5 mm, neletală, din categoria celor supuse autorizării, în stare de funcționare; 2 cutii cu cartușe pentru pușcă, însumând 36 de cartușe calibrul 22 mm, respectiv 50 cartușe calibrul 5,5 mm, precum și bucăți dintr-o armă – pat de lemn, țeavă și arc recuperator, fără elemente de identificare”, potrivit comunicatului remis de către Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare.

    Tot vineri, poliţiştii careieni, sprijiniţi informativ de către ofiţerii Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă Satu Mare, au descins la adresa unui alt localnic, de unde au mai ridicat o armă de foc şi mai multe proiectile. “Cu aceeași ocazie, polițiștii cu sprijinul Serviciului de Informații și Protecție Internă Satu Mare au ridicat de la numitul P. Attila de 47 de ani, domiciliat în Domănești, următoarele bunuri: o pușcă cu aer comprimat, calibrul 5,5 mm, neletală, din categoria celor supuse autorizării, în stare de funcționare; 2 cutii metalice conținând una 148 alice, iar cealaltă 93 de alice, calibrul 5.5 mm. Bunurile au fost ridicate în vederea expertizării. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și munițiilor, cei doi suspecți fiind cercetați în stare de libertate”, se mai arată în comunicatul IJP Satu Mare.

    Ciprian Bâtea

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE