More

    Mondialul celor mai sexy fete GQ

    8

    Germania a câştigat Campionatul Mondial din Brazilia de anul acesta nu doar cu trupa lui Joachim Löw, ci şi cu cele mai frumoase fete.

    Şi cum fiecare echipă are un lider, Lena Gercke, iubita mijlocaşului de la Real Madrid, Sami Khedira, conduce detaşat. Frumoasa Lena, model şi membră a juriului emisiunii  “Das Supertalent” (versiunea germană a show-ului “Românii au talent”), se poate lăuda deja cu trei apariţii pe coperta GQ Germania.

    Sarah Brander este iubita mijlocaşul Bastian Schweinsteiger, jucător la Bayern München, are 25 de ani şi reuşeşte să îmbine perfect cariera de model cu actoria. Superba blondă chiar îşi merită locul pe lista noastră, trebuie să recunoaşteţi.

    Cunoscută după ce a participat la “Germany’s Next Topmodel”, Ann-Kathrin Brömmel este iubita atacantului de la Bayern, Mario Götze, eroul care în minutul 113 al finalei CM 2014 a înscris singurul gol, aducând Germaniei cel de-al patrulea titlu mondial din istorie. În vârstă de 24 de ani, modelul cochetează cu lumea muzicii. Cititorii fideli ai revistei GQ şi-o amintesc pe Ann-Kathrin din editorialul fierbinte de anul trecut, din luna septembrie, realizat pentru ediţia germană.

    Şi probabil că nu trebuie să vă mai spunem că Lena, Sarah şi Ann-Kathrin au fost alături de iubiţii lor pe tot parcursul turneului din Brazilia, dar simţim nevoia să adăugăm: intră în galeria foto pentru a vedea şi alte poze cu frumoasele nemţoaice.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE