More

    Trofeul Sătmarului ajunge în Japonia

    1

    Ajuns la a 40-a ediție , Trofeul Sătmarului la tenis de câmp a avut parte anul acesta și de o premieră. Turneul fetelor la categoria 10 ani a fost câștigat de o jucătoare venită tocmai din Japonia.

    La doar 9 ani, micuța Nao Nashimo a încântat asistența și s-a dovedit a fi cea mai bună la categoria la care a participat. A avut de jucat cinci partide și s-a impus fără probleme în toate , ba mai mult a terminat turneul fără să piardă vreun set.
    ”Mergeți să vedeți finala la 10 ani” îi îndemna pe cei prezenți la baza Match Point, ieri dimineață, antrenorul Iulian Cavarnali care a remarcat-o încă din prima zi pe Nao Nashimo. ”Are potențial, se mișcă foarte rapid pe teren și lovește corect mingea. Un real câștig pentru acest turneu” a mai spus arbitrul turneului.
    Micuța Nao Nashimo  e deja de două săptămâni împreună cu mama ei în România. ” Noi locuim în Oman unde soțul lucrează pentru o firmă. Iar acolo Nao practică tenisul cu un antrenor român. Iar în această vară am venit la invitația antrenorului la Oradea și am participat și la câteva turnee. E foarte frumos aici la dumneavoastră” a povestit într-o engleză impecabilă doamna Nashimo.
    După festivitatea de premiere micuța Nao Nashimo s-a arătat extrem de surprinsă de atenția pe care i-a acordat-o presa venită la teren și abia și-a găsit cuvintele în engleză pentru a le mulțumi organizatorilor de la Satu Mare și antrenorului.
    Așadar pentru prima dată o jucătoare din Japonia se impune la Satu Mare la Trofeul de tenis organizat și acum ireproșabil de CS Sănătatea.
    Cine știe, peste ani ne vom mândri, așa cum am făcut-o cu cipriotul Marcos Baghdatis, că o jucătoare de top din Japonia s-a lansat de la Satu Mare.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE