More

    Laso, primul argentinian din istoria Olimpiei

    2

    Maximiliano Laso pare a fi, cel puțin deocamdată, cel mai spectaculos transfer realizat de Olimpia. Mijlocașul venit liber de contract de la UTA e de altfel și primul argentinian legitimat la gruparea fanion a județului. Au mai fost stranieri la echipă, Corjan din Rep. Moldova sau Hornyak din Ungaria,  dar din Argentina n-am mai avut jucători la Satu Mare.

    Laso, 26 de ani, a semnat pe 2 ani cu Olimpia iar președintele Dan Băbuț a și prezentat o fotografie cu mijlocașul argentinian la semnarea contractului.
    Maximiliano Laso și-a început cariera la Atletic Banfield, echipă de la care în 2010 a fost împrumutat la AEL Limassol în Cipru.
    După un an la Limassol, în 2011 Laso se întoarce acasă la Banfield de unde e împrumutat pe rând la alte două echipe Barueri din Brazilia și Olimpo de Bahia Blanca.
    În septembrie 2012 semnează pentru un an cu UTA , din vara lui 2013 joacă până-n iarnă la Union Santa Fe iar apoi în retur la BEC Tero Serana în… Thailanda. În martie 2014 revine în România, la UTA, dar din cauza problemelor financiare de la gruparea patronată de Marțian  nu prea apucă să joace în tricoul arădenilor.
    După cum declara Bogdan Apostu, Laso a ales să vină la Satu Mare convins că aici pot face performanță. Se pare că Laso ar fi fost dorit și în Liga 1 de ASA Târgu Mureș.
    Ca și performanțe, Maximiliano Laso are două apariții și un gol marcat în Copa Libertadores iar în România, în Liga a 2-a, la UTA are 24 de meciuri jucate și șapte goluri marcate.
    Maximiliano Laso va sosi abia pe 20 iulie la Satu Mare și se va alătura lotului în cantonamentul de la Poiana Brașov.
    Cristian Stan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE