More

    Colonelul Vasile Bocea, noul inspector şef la Jandarmeria Satu Mare

    1

    Fostul inspector şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean „Menumorut Voievod” Sălaj,  colonelul Vasile Bocea, a fost transferat la Satu Mare, fiind numit în funcţia de inspector-şef al Inspectoratului Judeţean Satu Mare, printr-un ordin semnat de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române (IGJR), în locul împuternicitului inspector-şef, locotenent-colonel Ovidiu Popa.

    În jandarmeria sălăjeană, Vasile Bocea a ocupat pe rând funcţiile de locţiitor, respectiv ofiţer în statul major al Batalionului de Jandarmi Zalău, şef de stat major al Comandamentului de Jandarmi al judeţului Sălaj şi prim adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj.
    Interimar la conducerea unităţii timp de un an şi două săptămâni, colonelul Bocea a preluat oficial comanda Inspectoratului în urmă cu aproximativ patru ani. Totodată, conducerea IGJR a emis un ordin prin care colonelul Ioan Onaţi a fost împuternicit în funcţia de prim-adjunct al inspectorului şef în locul colonelului Dorel Gheţea,  ieşit la pensie.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE