More

    13 echipe în seria Olimpiei!?

    După o călătorie de mai bine de opt ore, lotul Olimpiei a ajuns aseară la Poiana Braşov, loc unde până pe 1 august jucătorii sătmăreni vor efectua un stagiu de pregătire.

    Argentinianul Laso a ajuns duminică seara la Satu Mare, iar ieri dimineaţă a efectuat vizitele medicale. După care a plecat cu maşina unui coleg direct la munte, fără a apuca să cunoască prea bine clubul la care a ales să joace sezonul viitor. Din lot fac parte 24 de jucători, antrenorii vor pune accent în primul rând pe pregătirea fizică, fiind conştienţi că îi aşteaptă un sezon dificil. Sunt programate şi două jocuri de verificare, cu Unirea Tărlungeni pe 26 iulie, iar pe 30 iulie cu Săgeata Năvodari sau CSM Râmnicu Vâlcea.

    În privinţa seriei Vest a Ligii a II-a, până ieri 26 de echipe au fost înscrise, termenul limită fiind 21 iulie. Se vorbeşte de faptul că noul sezon va avea două serii de 13 echipe în Liga a II-a. Corona Braşov nu se mai retrage din campionat, Minerul Motru s-a înscris în Liga a III-a, iar situaţia celor de la SC Vaslui e încă incertă.

    Conform seriilor din sezonul trecut, adversarele Olimpiei ar putea fi: Academica Argeş Piteşti, FC Bihor, FC Caransebeş, Corona Braşov, Gloria Bistriţa, CS Mioveni, FC Olt, CSM Râmnicu Vâlcea, Şoimii Pâncota, Metalul Reşiţa, ACS Poli Timişoara şi Unirea Tărlungeni.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE