More

    CFR şi Petrolul în turul III

    CFR Cluj s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, după ce a învins cu scorul de 1-0 (0-0) formația sârbă FK Jagodina, joi seara, pe stadionul ”Gradski” din Jagodina, în manșa secundă din turul II preliminar. Singurul gol al meciului a fost marcat de Guimaraes, în minutul 81. În turul trei preliminar al Ligii Europa, CFR va întâlni pe Dinamo Minsk (Belarus).

    Partida tur se va disputa la 31 iulie, în Belarus, returul fiind programat în România, la 7 august. Tot joi seară, Petrolul Ploieşti s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League, după ce a învins, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-1), echipa albaneză Flamurtari, în manşa secundă din turul II preliminar. Golurile Petrolului au fost înscrise de Teixeira ’39, De Lucas ’84 şi Priso ’90. Pentru albanezi a marcat Lena, în minutul 37.

    În turul trei preliminar, Petrolul va întâlni echipa cehă Viktoria Plzen. Meciul tur se va disputa pe 31 iulie, la Ploieşti, iar returul în Cehia, la 7 august.

    Astra Giurgiu va întîlni Slovan Liberec în turul trei preliminar al Europa League, după ce formaţia din Cehia a eliminat-o pe MKF Kosice (Slovacia).

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE