More

    Staţiunea turistică Luna Şes prinde contur

    pensiune

    Primarul oraşului Negreşti Oaş, Aurelia Fedorca, a participat sâmbătă la inaugurarea primei pensiuni deschise în zona staţiunii Luna Şes. Este vorba despre o investiţie privată a soţilor Ivan din Negreşti Oaş. Aflată în imediata vecinătate a drumului de acces spre staţiune, pensiunea recent inaugurată are trei margarete. La eveniment a mai fost prezent şi managerul județului Satu Mare, Nicolae Bura, precum şi o parte dintre consilierii locali negreşteni.

    După tăierea panglicii inaugurale, protopopul de Oaş, Mihai Feher, a oficiat un Te-Deum şi a sfinţit toate încăperile pensiunii. Primarul Aurelia Fedorca s-a arătat încântată de inaugurarea primei pensiuni din zona Luna Şes şi i-a felicitat pe investitori. “Mă bucur că am reuşit să inaugurăm prima pensiune în această zonă precum şi de faptul că investitorii încep să aibă încredere în proiectul de la Luna Şes. Îi felicit pe soţii Ivan pentru această investiţie şi am speranţa că în scurt timp vor mai fi construite în zonă astfel de pensiuni”, a precizat Aurelia Fedorca.

    Managerul judeţului Satu Mare, Nicolae Bura, a arătat că staţiunea de la Luna Şes prinde contur şi că se aşteaptă ca în scurt timp să apară şi alte investiţii de acest gen în zonă. “Este un lucru benefic că în zona staţiunii Luna Şes încep să apară astfel de pensiuni. Acest lucru arată că Luna Şes prinde contur şi sunt ferm convins că deşi este prima, cu siguranţă nu va fi ultima. Chiar în apropiere se află în faza de construcţie un hotel şi vor apărea şi alte investiţii. Îi felicit pe soţii Ivan şi le doresc mult succes”, a arătat Nicolae Bura.

    Investitorul Vasile Ivan a spus că are încredere în această pensiune şi i-a invitat pe turişti să-i treacă pragul. “Am făcut această investiţie cu bani adunaţi după 12 ani de muncă în Italia alături de soţia mea. Ţin mult la această zonă pentru că, practic, aici am crescut. Au fost momente grele în care chiar m-am gândit să renunţ, dar în cele din urmă mă bucur că am reuşit să finalizez construcţia şi am realizat această minunată pensiune. Am încredere că de acum înainte vor apărea şi turiştii”, a precizat patronul pensiunii. După inaugurare, patronul Vasile Ivan şi-a poftit invitaţii la petrecere.

    Pensiunea a fost construită într-un loc cu o privelişte minunată, iar camerele sunt dotate cu toate cele necesare pentru un sejur plăcut la Luna Şes. De asemenea, pensiunea dispune de un restaurant şi un bar şi este pregătită să-şi primească oaspeţii.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE