More

    Milu Petric a plecat de la Turul Micula

    5

    Turul Micula este una dintre echipele cu pretenţii din fotbalul judeţean. Antrenorul Milu Petric a încercat să câştige sezonul trecut campionatul Ligii a IV-a, dar în cele din urmă Victoria Apa a reuşit să se impună în seria A.

    Sigur, vina principală se dă întotdeauna pe antrenor, însă lucrurile, la echipa din Micula, au stat altfel. Tocmai de aceea, colaborarea între cel care a promovat de două ori cu Turul în eşalonul al treilea şi conducerea echipei s-au încheiat.
    Conducerea clubului şi Milu Petric, unul dintre cei mai valoroşi antrenori din judeţ, au decis să îşi încheie colaborarea.
    Pe lista care ar fi trebuit să îl înlocuiască pe acesta s-au vehiculat nume “grele“, Paul Mihai sau chiar Tiberiu Csik. Însă, în cele din urmă Paul Levente, un alt nume cu rezonanţă a ales să preia echipa.
    Mulţi jucători, care au fost aduşi sau au venit la echipă pentru Milu Petric nu mai vor să continue din sezonul viitor la Micula. Preşedintele echipei, Csaba Doboş a precizat ca în proporţie de 90%, noul antrenor va fi Paul Levente.
    Iar Petric nu duce lipsă de oferte. Zilele următoare se va instala pe banca noii sale echipe, fie din Liga a IV-a Elite, fie o echipă cu pretenţii din eşalonul patru care are ca obiectiv promovarea, iar stabilitatea financiară este un aspect important.
    Daniel C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE