More

    Raliu VTM la Luna Șes

    6

    Invitat aseară în cadrul emisiunii Săptămâna Sportivă de la Nord Vest TV, direcorul ACR, David Seletye a dezvăluit în premieră că pe 23 august în județul Satu Mare va avea loc un raliu de viteză pe traseu montan (VTM).


    ”De ceva vreme ne tot gândim la o competiție pe traseul de la Luna Șes. Am primit aprobările de la Consiliul Județean și pe 23 august vom avea acolo un raliu VTM. Zona e superbă, traseul excelent. În această săptămână vom merge acolo să punem la punct toate detaliile. Cu siguranță va fi un spectacol deosebit pentru sătmărenii ”, a spus David Seletye care vrea ca pe viitor să includă acest raliu de la Luna Șes în cadrul calendarului național de VTM.
    De altfel, David Seletye participă în week-end ca organizator la un raliu VTM în Sălaj, pe un traseu deosebit pe Meseș.
    Legat de Campionatul Național de Rally Sprint, directorul ACR ține să le mulțumească sătmărenilor pentru participarea numeroasă de la etapa de sâmbătă din Centru Nou.
    ”Mă bucur că nu am avut probleme și că totul a decurs normal. Ultima etapă din acest an o vom organiza în octombrie și apoi la finalul anului vom avea din nou acea gală a laureaților”, a mai spus Seletye la Nord Vest TV.
    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE