More

    Lovit în cap cu o bâtă

    8

    Lucrătorii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) au fost solicitaţi în ultimele două zile pentru a aplana trei conflicte izbucnite pe raza judeţului.

    Astfel, în noaptea de luni spre marţi, poliţiştii comunei Medieşu Aurit au fost sesizaţi telefonic de către Iosif C., în vârstă de 37 de ani, din satul Româneşti, comuna Medieşu Aurit, despre faptul că, în jurul orelor 00,10, în timp ce se afla în curtea Evei L., din localitatea Iojib, a fost lovit în cap cu o bâtă de către fiul acesteia, Alin L., în vârstă de 18 ani din aceeaşi localitate. Victima nu a necesitat îngrijiri medicale, iar agresorului i s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
    Un alt scandal s-a produs luni în faţa unui bar din Moftinu Mare, în cadrul căruia Bela S., în vârstă de 20 ani, din Căpleni, a reclamat faptul că a fost agresat de către Vasile C., din Moftinu Mare. La rândul lor, poliţiştii tăşnădeni au fost sesizaţi de către Viorica C., în vârstă de 36 de ani, din localitatea Raţiu, despre faptul că, în timp ce se afla pe stradă în satul Orbău, Gheorghe V., în vârstă de 32 de ani, din localitate, le-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, atât ei cât şi lui Bojor M., în vârstă de 53 de ani, tot din Raţiu. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Satu Mare, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cei trei agresori sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
    Pavel Prodaniuc

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE