More

    Oarul, KO!

    12

    Visele celor de la Oar de  a juca în Cupa României cu  o trupă de liga 1 s-au spulberat ieri după-amiază după ce FC Municipal Baia Mare le-a administrat un sec 6-1 chiar pe stadionul Someșul.

    Campioana județului, Someșul Oar, s-a prezentat lamentabil la acest joc. Trupa lui Piri Botoș a rămas fără energie după doar 15 minute iar maramureșenii s-au distrat apoi reușind să înscrie ”doar ” de șase ori.
    Deac în minutele 20 și 24, Gherghel în minutul  30 și Vasile Pop în minutul 33 au marcat pentru 4-0 până la pauză. La reluare oaspeții au lăsat-o mai moale însă am avut mereu impresia că puteau înscrie la fiecare fază de atac. Ultimul sfert de oră a fost mai animat, Ardelean a reușit o dublă în minutele 77 și 90, în vreme ce veteranul Janos Kirner, intrat în partea a doua a marcat golul de onoare pentru Oar în minutul 88.
    L-am remarca de la gazde doar pe portarul Dobrai , acesta având câteva intervenții spectaculoase, în schimb apărarea în zona centrală a fost în multe momente ale jocului…penibilă.
    ”Ne așteptam la un joc mai echilibrat , până la urmă a fost un bun antrenament. Noi urcăm de luni în cantonament la Ocna Șugatag și aveam ceva emoții că nu vom avea prospețime în joc, dar până la urmă băieții s-au mobilizat și pe o căldură sufocantă au făcut un meci bun”, ne-a spus la final antrenorul băimărenilor, Dorin Toma.  Din păcate se demonstrează încă o dată că e diferență mare între o echipă de liga a 4-a, fie ea și campioană de județ, și una semiprofesionistă de liga a 3-a. În plus Oarul iese cam șifonată din duelurile cu echipele din Maramureș, 1-5 cu CSM Sighet în barajul pentru liga a 3-a și 1-6 aseară cu FC Municipal Baia Mare.
    Oar: Dobrai-Botoș D., Sălăjan, Nagy I., Matei-Pop M., Botoș A., Puți, Petcuț-Mezei, Berci – rezerve- Kirner, Fernea, Pintye, Asztalnok, Szabo, Bulgar.
    Baia Mare: Bota-Gherghel, Hodor, Urs, Duruș-Barbuloviciu, Vanca, Giurgiu, Pop V-Deac, Morar-Rezerve- Cârlan, Pomean, Ardelean, Răduneață, Coman, Gherghel M.
    Înregistrarea partidei va putea fi urmărită luni seara în cadrul emisiunii Săptămâna sportivă de la Nord Vest TV.

    Florin Mureşan

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE