More

    Inaugurare cu fast la Centrul sportiv de la Mădăras

    2

    Centrul sportiv de la Mădăras a îmbrăcat ieri straie de sărbătoare. După ultimele lucrări de renovare, sala arată impecabil şi găzduieşte peste 300 de copii. Asta pentru că nu doar luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud îşi desfăşoară activitatea aici, ci şi elevii de la şcoala din Mădăras ţin orele de educaţie fizică în incintă.

    La eveniment au fost prezenţi oameni de sport, directori de instituţii sportive de la LPS, CS, DJST, CSM, Ionel Păcurariu, Marcel Tarţa, Gheorghe Sabo, Virgil Dragoş, Alexandru Contraş, Alexandru Şimon şi mulţi alţii, dar şi membri ai Consiliului Local şi Primăriei Ardud, părinţi şi bineînţeles antrenorii Tudor Barbul, Feri Szabo, Ludovic Lieb, respectiv luptătorii.
    După slujba de sfinţire oficiată de preotul Bogdan Fărcaş, antrenorul Tudor Barbul a ţinut să mulţumească tuturor pentru sprijinul acordat. “Mă bucur că aţi venit în număr atât de mare. Ceea ce am realizat aici a fost munca unei întregi echipe, în primul rând primarul Ovidiu Duma şi consilierii locali au ţinut aproape de noi. Le mulţumesc tuturor că am realizat această bază sportivă, iar dintr-o ruină am realizat un lucru grandios“, a completat Tudor Barbul.
    Primarul Ardudului, Ovidiu Duma, s-a arătat plăcut impresionat de ceea ce a văzut. “Această sală este foarte importantă pentru comunitatea noastră. Tudor Barbul a fost cel cu iniţiativa, iar noi l-am sprijinit necondiţionat“, a declarat primarul Duma.
    Această bază sportivă este dotată cu de toate. Pe lângă sala de lupte, cei care o folosesc mai au la dispoziţie 30 de locuri de cazare, sală de forţă, două băi, saună, bazin de recuperare, vestiare, dar şi un teren de fotbal în curte.
    În plus, sala este prevăzută cu încălzire centralizată, gaz, apă, curent, internet, condiţii de top.
    Festivitatea nu se putea încheia decât cu o demonstraţie de lupte, o masă câmpenească şi un pahar de vorbă, iar cei prezenţi au avut doar cuvinte de laudă referitor la ceea ce s-a realizat din “nimic“. Se poate face o comparaţie, metaforic vorbind, cu renaşterea păsării Phoenix.

    Daniel Chiorean

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE