More

    Primul copil al anului 2015, născut prematur dar sănătos

    3

    Primul născut al anului 2015 la Maternitatea din Satu Mare a fost o fetiţă care a venit pe lume mai devreme decât era planificat având şi o greutate mai mică faţă de normal.

    Maria, acesta fiind numele fetiţei, s-a născut la ora 0.10. Este primul copil al familiei, mama având 22 de ani, iar tatăl este în vârstă de 31 de ani. Potrivit afirmaţiilor făcute de purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Satu Mare, Constantin Demian, fetiţa este sănătoasă din punct de vedere medical, se află la incbuator unda va sta până ce va atinge greutatea optimă. Cu toate acestea, mama acestei fetiţe, o tânără de 22 de ani, este fericită că a adus pe lume un copil sănătos, chair dacă s-a npscut prematur.

    Doar la câteva minute după naşterea acestei fetiţe, a venit pe lume o altă fetiţă. De data aceasta, fetiţa s-a născut normal, având o greutate de 3,5 kg, şi o cheamă Orosz Hanna Iasmina din Oar. Părinţi, în vârstă de 24 şi 26 de ani, sunt de asemenea fericiţi că au adus pe lume o fetiţă frumoasă şi sănătoasă.

    copil2

    În total, din Noaptea de Revelion până azi, la Maternitatea din Satu Mare au venit pe lume şapte copii din care trei fetiţe şi patru băieţei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE