More

    Bicfalvi, pe picior de plecare

    bicfalvi

    După un tur excelent la Volin Luţk, mijlocaşul careian Eric Bicfalvi (26 de ani) este foarte aproape de a se despărţi de formaţia ucraineană. Bicfalvi este golgheterul la zi al campionatului ucrainean, cu 9 reușite, iar Volyn Luțk nu-l mai poate păstra și pentru retur. Agentul careianului a anunţat după Anul Nou că Bicfalvi se va transfera la o altă echipă în această pauză de iarnă.

    De altfel, Dragoș Daniel a dezvăluit într-un interviu presei din Ucraina că mai multe echipe din Ucraina vor face schimbări importante în lot, din cauza situației politice instabile din țară. Cum economia țării este implicit afectată, cluburile caută să reducă bugetele, iar singura soluție o reprezintă renunțarea la străinii foarte bine plătiți.

    “Mulți jucători vor fi direcționați către țările vecine – Azerbaidjan, Kazahkstan, Rusia sau Uzbekistan. Acolo sunt condiții financiare bune și un cadru social mai liniștit”, a declarat impresarul FIFA, care s-a referit și la situația particulară a lui Bicfalvi:

    “În afară de cluburile din alte țări vecine, există interes pentru Bicfalvi și din Ucraina. Am auzit că sunt negocieri cu cei de la Krasnodar, dar nici o mutare la Șahtior Donețk nu este exclusă. Asta dacă antrenorul Mircea Lucescu îl dorește cu adevărat și vrea să lucreze iar cu un român”, a mai declarat agentul, care a subliniat că revenirea lui Bicfalvi în România este total exclusă, din cauza salariului mare al acestuia.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE