More

    Fără straniere în lot

    Baschet1

    Prima dintre echipele sătmărene care debutează în 2015 este cea de baschet de la CSM Satu Mare. Fetele antrenate de Adriana Pricop, Iulian Sin şi Lavinia Năstruţ joacă astăzi, de la ora 18.00, la Cluj cu Universitatea.

    Partida contează însă pentru etapa a 17-a, urmând ca în etapa a 16-a, CSM-ul să întâlnescă pe teren propriu Olimpia Braşov, pe 14 ianuarie. Echipa sătmăreană s-a reunit acum o săptămână, însă fără câteva jucătoare de bază. Radovic a semnat cu SCM Craiova, fiind cea mai bună în partida cu Tg. Mureş, iar Ashley Adams nu s-a întors în sânul echipei, urmând să semneze cu o formaţie din Cehia.

    Aşadar, doar şapte senioare are la dispoziţie staff-ul tehnic pentru acest joc, aici dacă o includem şi pe Andreea Orosz, care a fost bolnavă de varicelă. Căpitanul echipei va intra pe teren, însă nu va forţa din cauza problemelor de sănătate.

    În plus, cea de-a şaptea senioară este nimeni alta decât antrenoarea Adriana Pricop, care şi-a lustruit din nou ghetele şi va intra ori de câte ori va fi nevoie.

    Asistăm la o premieră, nu neapărat fericită, din cauza problemelor financiare, şi nu numai, CSM Satu Mare va alinia la Cluj un lot format doar din românce, stranierele părăsind rând pe rând echipa.

    Delegaţia va porni la prânz, în ziua meciului, însă sperăm ca vremea să nu le dea bătăi de cap fetelor şi să ajungă cu bine la Cluj.

    Partida dintre U Cluj şi CSM Satu Mare, care va începe azi la ora 18.00, în sala Horea Demian va fi arbitrată de Mihai Szilagyi din Sâncraiu de Mureş şi Andras Stretea din Oradea, comisar FRB – Karoly Takacs din Tg. Mureş. În tur, echipa sătmăreană s-a impus cu 80-57.

    Duminică, tot în etapa a 16-a, se mai joacă meciul CSM Oradea – CSM Târgovişte.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE