More

    Florin Gardoş, pe “Teatrul Viselor”!

    gardos

    După o perioadă de acomodare , Gardoş pare a fi acum în largul lui în Anglia iar evoluţiile bune de la finalul anului trecut par a-i fi dat încredere. Şi-n plus, l-au impus în formula de bază a “Sfinţilor”! De asemenea Florin e din ce în ce mai activ şi în relaţia cu fanii săi. Fotbalistul sătmărean Florin Gardoş şi-a creat o pagină oficială de Facebook de unde suporterii săi află noutăţi despre fostul jucător de la Someşul şi Steaua.

    Interesant e că săptămâna trecută Gardoş a făcut publică o postare prin care a dezvăluit momentele inedite pe care le-a trăit pe banca de rezerve atunci când se afla la Concordia Chiajna şi la Steaua Bucureşti.

    “Stăteam pe bancă în timpul meciului şi mă gândeam: <<Ce tare ar fi să ajung la Steaua!>>”, a relatat Gardoş despre un moment pe care l-a petrecut alături de Concordia Chiajna, atunci când echipa se afla în a doua ligă de fotbal din România. Fotbalistul a continuat relatarea şi a dezvăluit cum a avut parte de un moment similar şi pe banca Stelei, aproximativ doi ani mai târziu. “Stăteam pe bancă şi mă gândeam: <<Wow, sunt la Steaua! Cum ar fi s-ajung in Premier League?>>”

    În prezent, Gardoş trăieşte împlinirea celui de-al doilea vis, fiind fotbalistul lui Southampton, echipă care în momentul de faţă ocupă locul 4 în Premier League. Rămâne de văzut dacă românul se va mai gândi la viitorul său şi pe banca formaţiei de pe St. Mary Stadium şi dacă de această dată managerul Ronald Koeman va fi cel care îi va întrerupe momentul de contemplare.

    Aseară Gardoş a intrat în minutul 21 în derby-ul pentru un loc de Liga Campionilor dintre Manchester United şi Southampton, scor 0-1.

    Mai jos aveţi, în format integral, mesajul pe care fundaşul lui Southampton l-a făcut public pe reţeaua socială Facebook.

    „Florine, hai că intri!”
    În anul 2008 eram rezerva echipei Concordiei Chiajna, care juca in Liga 2. Aveam acasa un poster cu Steaua, cu bucuria castigarii titlului din 2006. Era prima etapa, la Ploiesti. Stateam pe banca in timpul meciului si ma gandeam: „Ce tare ar fi sa ajung la Steaua!”. Apoi mi-am dat una peste ochi si mi-am dat seama ca eu nici nu apucasem sa debutez in Liga a 2-a. Nea Lita a strigat la mine: „Florine, hai ca intri!”.

    16 august 2010, ajunsesem la Steaua. A 4-a etapa din tur, in Ghencea. Stateam pe banca si ma gandeam: „Wow, sunt la Steaua! Cum ar fi s-ajung in Premier League?”. M-am scuturat repede si mi-am dat seama ca eu nici nu apucasem sa debutez in Liga 1. “Mister” Ilie Dumitrescu a strigat la mine: „Florine, hai ca intri!”.
    Acum sunt in Premier League. Si ma gandesc la o groaza de lucruri. Pe care vreau sa le impart cu voi. Sunt departe de „ai mei”, departe de Steaua, departe de prieteni si de tara mea. Si m-am gandit la o metoda prin care sa fiu mai aproape de tot. Asa ca mi-am facut pagina de Facebook.

    Ce legatura exista intre „The exorcism of Emily Rose”, cartofi prajiti, o victorie in Premier League, Captain Planet, Olaroiu, 4-4-2, Call of duty, Campionatul European si shopping cu prietena mea, veti descoperi, daca veti dori, aici.
    Hai ca intru.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE