More

    Încă o medalie prețioasă

    spada1

    Ultimele două zile ale Campionatelor Naționale de spadă cadeți de la sala Floreasca au programat confruntările feminine, la individual, respectiv echipe. Din păcate, prima zi nu a fost una prea bună pentru sportivele de la CS Satu Mare.

    La start s-au aliniat 49 de sportive, de la clubul sătmărean intrând pe planșă Teodora Coste, Csilla Nagy, Mellany Pfeifer, Amarilisz Pallai şi Zsofia Kato. Medalia de aur a fost câștigată de Zsuzsa Schlier, de la CSS Târgu Mureș. Sportiva pregătită de Zoltan Szabo a trecut în finală de Bianca Benea (CSM Oradea), scor 15-9.

    Medaliile de bronz au fost cucerite de două sportive de la CSA Steaua: Alexandra Predescu și Denisa Barosan. Cea mai bine clasată sătmăreancă a fost Csilla Nagy, pe 13, pe 14 a terminat Teodora Coste, pe 20 s-a clasat Amarilisz Pallai. Melany Pfeifer a temrinat pe 22, iar Zsofia Kato pe 27.

    Campionatul Național de spadă cadeți s-a încheiat ieri, cu ultima probă, cea feminină la echipe. 12 formații s-au înscris la start: ACS Stesial, CS Olimpia, CSS Quarto, CS Satu Mare, CS UNEFS, CSA Steaua1, CSA Steaua2, CSS1 Constanța, CSM Oradea, LPS Craiova1, LPS Craiova2 și LPS Craiova3.

    Pentru CS au concurat Teodora Coste, Amarallisz Pallai, Csilla Nagy și Melany Pfeifer. Echipa sătmăreană a avut un prim tur liber. CS Satu Mare a învins apoi CSM Oradea cu 45-39. În semifinale, CS Satu Mare nu a reușit să treacă de CS UNEFS care s-a impus cu 40-45. Astfel, LPS Craiova 1 – CS Satu Mare a fost duelul pentru locurile 3-4. Sătmărencele s-au impus cu 45-42 și au cucerit medalia de bronz la aceste Naționale.

    În altă ordine de idei, seniorii de la CSM Satu Mare se vor deplasa marți la Heidendeim în cadrul Cupei Mondiale de spadă.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE