More

    Aproape 40 de cupluri de aur, premiate de Primăria Satu Mare

    cupluri

    Primăria Satu Mare continuă tradiţia de a premia cuplurile longevive care au depăşit 50, respectiv 60 de ani de căsătorie. Un astfel de eveniment s-a desfăşurat ieri într-un cadru festiv în sala de căsătorii a Primăriei Satu Mare unde primarul Dorel Coica, alături de viceprimarii Marcela Papici și Radu Roca, şi de directorul Serviciului de Stare Civilă, Ionel Torja, au premiat 11 cupluri care au împlinit 60 de ani de căsnicie și 28 de cupluri care au împlinit 50 de ani de căsnicie. Cele 39 de cupluri au primit din partea edililor câte o diplomă şi suma de 500 de lei.

    Cu această ocazie, conducerea Primăriei Satu Mare le-a mulţumit premianţilor pentru contribuţia lor la dezvoltarea municipiului Satu Mare şi pentru exemplul pe care îl dau tinerilor aflaţi înaintea formării propriilor familii. Apoi, rând pe rând, primarul şi cei doi viceprimari s-au deplasat la fiecare cuplu în parte, cărora le-au înmânat diploma de excelenţă şi premiul în bani.

    La rândul lor, cuplurile de aur sătmărene au mulţumit pentru atenţia acordată de primar, respectiv viceprimari, precum şi pentru premiile primite. La finalul ceremoniei, edilii sătmăreni le-au urat celor care își serbează „nunta de aur”, multă sănătate precum şi un călduros ,La Mulţi Ani!”.
    Florin Dura

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE