More

    “Suntem la muncă în Anglia!”

    gardos

    Sătmăreanul Florin Gardoş trece printr-o perioadă excelentă şi se simte excelent.

    A devenit titular la Southampton şi e din ce în ce mai popular pe Facebook, pagina sa ajungând la 9.500 de like-uri în mai puţin de o lună. În plus, miercuri, fostul fundaş al Stelei a lansat o campanie interesată, intitulată ”Români mişto”, în care prezintă românii care lucrează în Anglia

    Transferat din vara lui 2014 la Southampton, Florin Gardoş a strâns deja 13 meciuri în echipa sfinţilor, unde a devenit titular şi are evoluţii din ce în ce mai apreciate, dovadă şi includerea sa în echipa etapei trecute, realizată de ESPN.

    Totuşi, Gardoş nu se gândeşte exclusiv la antrenamente şi meciuri, ci a devenit şi unul dintre membrii activi ai comunităţii româneşti din Anglia.

    Miercuri, Gardoş a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj însoţit de o fotografie cu titlul ”Trei români la muncă în Anglia”.

    Astfel, fundaşul de 26 de ani a lansat şi o campanie, intitulată ”#RomâniMişto”, prin care Gardoş încearcă să prezinte persoanele care lucrează în Anglia, primii fiind Florin şi Mihai, doi români care lucrează în Southampton de 13 ani, pe care i-a cunoscut la o sesiune de autografe în luna decembrie.

    Ideea lui Gardoş vine pe fondul unui val de antipatie a englezilor la adresa imigranţilor, în special a celor români şi bulgari, iar campania doreşte să “scoată în faţă” conaţionalii care câştigă banii prin muncă cinstită peste hotare.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE