More

    Ce am fost şi ce-am ajuns…

    Baschet1

    Ce ar mai fi de spus despre un duel cu vice-campioana ICIM Arad, după ce echipa noastră a rămas fără straniere şi a pierdut toate duelurile importante din acest an?! Nimic, ţinând cont că baschetul sătmărean a ajuns la marginea prăpastiei.

    În ciuda criticilor tot mai numeroase pe reţelele de socializare, venite din partea sătmărenilor iubitori de sport, conducerea pare fără reacţie. Mai mult, aseară, nemulţumite că nu şi-au primit nici în această săptămână salariul (ar fi al treilea restant), fetele au refuzat să se antreneze. Surse din cadrul echipei susţin că s-ar fi dat totuşi liber la întăriri, doar că ce jucătoare să aduci când clubul are deja trei luni restanţă la salarii, iar calificarea în play-off e doar o utopie.

    Conform presei arădene, noul căpitan Eniko Laza are o ofertă concretă de la adversara de duminică, urmând ca zilele următoare fundaşul să dea un răspuns clar. “Am avut oferte încă din decembrie, dar am refuzat să plec atunci, neştiind că situaţia de la echipă va ajunge atât de critică. Voi decide după meciul cu Aradul ce voi face pe mai departe. Am un proiect care a prins viaţă la Satu Mare şi mă gândesc de acum la viitor şi la ce voi face după ce voi termina cu baschetul“, a spus Laza.

    Eniko Laza a fost cea mai bună marcatoare în deplasarea de la Timişoara, când a dat 26 de puncte. CSM-ul a mai rămas în lot cu Eniko Laza, Flavia Ferenczi, Renata Szmutku, Bianca Voica, Luminiţa Manta, Adriana Pricop (antrenor-jucător), Diana Moldoveanu, Valentina Bolba, Teodora Vasile şi Bianca Kiss. Dacă şi Laza va părăsi gruparea sătmăreană situaţia devine una care va intra în istoria sportului, însă în istoria “neagră“.

    Partida de duminică dintre CSM Satu Mare şi ICIM Arad din sala Ecaterina Both, altădată un meci al orgoliilor, va începe la ora 11.00 şi va fi arbitrată de Andrada Csender din Mediaş şi Vlad Potra din Cluj Napoca, observator FRB a fost desemnat Marius Hurgoi tot din Cluj Napoca.

    Se mai joacă în etapa 20:
    U Cluj – SCM Craiova s-a jucat aseară
    Azi
    CSM Oradea – Sepsi Sf. Gheorghe
    CSU Alba Iulia – CSBT Alexandria
    Mâine
    Olimpia Braşov – Phoenix Galaţi
    Luni
    CSM Târgovişte – Nova Vita Tg. Mureş

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE