More

    Greu fără Ivana Zburova

    Volei4

    Sâmbătă seară voleibalistele de la CSM Satu Mare au primit vizita celor de la CSM Târgovişte, în cadrul etapei a 13-a a Diviziei A 1. Echipa antrenată de Adrian Pricop a reuşit două seturi echilibrate, însă a pierdut cu 3-0 (21-25, 13-25 şi 26-28).

    Aşadar, primul set a fost unul echilibrat până pe final când echipa din Târgovişte a dat dovadă de mai multă maturitate şi experienţă, reuşind astfel să se impună cu 25-21. În setul doi, elevele lui Pricop au cedat cu 13-25, însă Ivana Zburova s-a accidentat la mâna stângă şi nu a mai revenit pe parchet. Chiar şi aşa, în setul trei CSM Satu Mare a fost foarte aproape de a se impune, după ce a condus aproape pe întreaga durată a acestuia. Dar diferenţa a făcut-o Târgovişte, care a câştigat şi setul trei cu 26-28.

    Sigur diferenţa din teren a fost clară, oaspetele având un buget net superior grupării sătmărene, având în lot jucătoare cu nume în voleiul european. Adrian Pricop a declarat la finalul partidei că meritam să câştigăm un set, dar că fără Zburova lucrurile au stat altfel. “Am încercat să ne batem cu o echipă bună, una dintre cele mai tari formaţii din prima divizie. Aţi văzut, fără Zburova care s-a accidentat a fost destul de greu să ne facem jocul. Iar la bugetul pe care îl au cei de la Târgovişte s-a văzut prin ce au aliniat în teren“, a declarat Pricop.

    Întrebat despre incidentul dintre oficialul de la Pt. Neamţ şi arbitrul de scaun al întâlnirii din etapa trecută dintre Unic şi Satu Mare, antrenorul Pricop a spus că nu intră în atribuţiile sale să dea un verdict. “Lăsăm forurile abilitate să îşi facă treaba, noi nu intrăm în clinciuri cu Federaţia. Mai avem multe meciuri în acest sezon, ne trebuie două victorii pentru a rămâne pe un loc de play-off“, a conchis antrenorul echipei sătmărene.
    În următoarea etapă, echipa antrenată de Adrian Pricop va întâlni, în deplasare, CS „U” Medicina CSS Târgu Mureş. Meciul se va juca în data de 31 ianuarie.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE