More

    Daniel Lung a ajuns la Chiajna

    lung

    Sătmăreanul Daniel Lung şi-a găsit echipă după ce şi-a reziliat contractul cu Rapid Bucureşti. După câteva săptămâni în care s-a decis ceea ce e mai bine pentru el, fundaşul a semnat o înţelegere până în vară tot cu o echipă din prima ligă, Concordia Chiajna.

    Există însă o opţiune în contract, posibilitatea prelungirii cu încă un an, dacă cele două părţi vor fi mulţumite. Fundaşul central a ajuns la Rapid în vara lui 2013, după ce echipa a retrogradat în liga secundă. În acest sezon, Lung a jucat doar 6 meciuri. În cele 31 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul vişiniu a reuşit să marcheze două goluri. Ieri după-amiază alături de noua sa echipă, Dani Lung a plecat în cantonament în Cipru până pe 9 februarie.

    Daniel Lung a plecat de la Olimpia la Sportul Studenţesc unde a evoluat şapte ani şi jumătate, iar din 2013 a semnat cu Rapid Bucureşti. De amintit că un alt fundaş sătmărean, Florin Gardoş şi-a început ascensiunea în fotbalul mare, după un transfer de la Someşul la Chiajna, iar de acolo a fost văzut şi adus la Steaua, de unde a ajuns acum în Premier League.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE