More

    Hoţi prinşi în urma unei razii la Hrip

    razie

    Polițiștii din Păulești au organizat miercuri o acțiune pe raza localității Hrip în vederea depistării persoanelor care ar fi comis infracțiuni de furt și a bunurilor provenite din furturi. În cadrul acțiunii au fost identificate trei persoane de sex masculin, dintre care doi minori, care la mijlocul lunii ianuarie ar fi pătruns fără drept în anexa unei locuințe din localitate și ar fi furat unelte agricole și alte bunuri. În urma extinderii cercetărilor s-a constatat că unul dintre minori, în vârstă de 16 ani, și tânărul în vârstă de 23 de ani, sunt bănuiți și de comiterea unei infracțiuni de furt dintr-o altă anexă situată pe raza localității Hrip, de unde ar fi furat diferite bunuri.

    Tot miercuri, patrula formată din polițist și jandarm, care acționa pe raza localității Tășnad, a identificat, pe strada Tudor Vladimirescu, un sălăjean care transporta cu un cărucior mai multe bucăți teavă metalică, având lungimea de 2 m fiecare. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bunurile ar fi fost furate de către Florian M. de pe o proprietate situată pe strada Ștefan cel Mare din localitate. Prejudiciul creat a fost recuperat și predat părții vătămate.

    Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat în primul caz și furt în cel de-al doilea.
    Robert Marcus

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE