More

    Lupte / Cantonament la Timişoara

    Pentru o mai bună pregătire luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Heracle Ardud intră de azi în cantonament. Pregătirea centralizată nu se va mai face pe plan local, la Mădăras şi Ardud, ci tocmai la Timişoara.

    Asta pentru că omul de afaceri moldovean Damian Răileanu, cel care i-a cooptat într-un proiect de anvergură pe luptătorii sătmăreni, a dorit morţiş ca trupa pregătită de Tudor Barbul să se pregătească alături de timişoreni, acolo unde Răileanu a început acest program acum un an.

    Ieri la prânz, 25 de luptători alături de antrenorii Tudor Barbul, Claudiu Blaga şi Norocel Barbur au făcut deplasarea la Timişoara, acolo unde se vor pregăti până pe 5 februarie, atunci când sportivii vor porni la drum spre Danemarca. La Aarhus va avea loc week-endul următor un puternic turneu internaţional unde au fost invitaţi sportivii de la CS-Cetate Heracle.

    Cantonamentul de la Timişoara va cuprinde atât pregătire fizică cât şi procedee pe saltea, pentru că luptătorii sătmăreni se pregătesc de aproape o lună la sala de la Mădăras.

    Iar după turneul de la Aarhus, luptătorii vor participa la un alt turneu puternic, în Republica Moldova. Aşadar, un început de an plin pentru aceşti copii, care se pregătesc intens pentru Naţionalele de cadeţi care vor avea loc în judeţul nostru.
    Dani C.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE