More

    Dacian Nastai, noul şef al centrului de copii şi juniori de la Olimpia

    oli

    Conferinţa de presă de ieri de la stadionul Olimpia a avut ca temă centrul de copii şi juniori al clubului fanion. Ionică Câmpan, alături de antrenorii Dacian Nastai şi Paul Levente au vorbit despre un proiect pe termen scurt, mediu şi lung în ceea ce priveşte viitorul Olimpiei.

    Ionică Câmpan, directorul Comitetului Director, l-a prezentat pe Dacian Nastai ca noul şef al centrului de copii şi juniori, centru care a fost condus până acum de colegul său de la LPS, Mihai Sabău.

    “Am decis ca noul şef de la juniori să fie Dacian Nastai. Eu am fost numit acum două săptămâni să supervizez Olimpia II şi echipele de juniori şi am decis să iau lângă mine oameni care au jucat şi au fost alături de acest brand Olimpia. Nu am fost pe aceeaşi lungime de undă, nu vedeam o perspectivă pe termen lung şi am decis să facem o schimbare. Îi voi avea alături de Paul Mihai, Lulu Dragomir, Mircea Bolba, Ovidiu Suciu, Dorel Ziman şi alţii, lista urmând să fie definitivată la sfârşitul săptămânii. Aceştia sunt foste glorii ale clubului şi e normal să mergem mai departe alături de ei. Ne dorim să fim şi mai profesionişti, să avem un brand care să atragă copiii spre Olimpia. Cred cu tărie în acest proiect, voi invita la discuţii toate cluburile private, să realizăm ceva frumos împreună“, a declarat Câmpan.

    De cealaltă parte, proaspăt numitul Dacian Nastai a precizat că e bucuros că i s-a acordat o asemenea şansă. “Este un lucru deosebit să fii şeful centrului de copii şi juniori de la Olimpia şi mă bucur că am primit această sarcină. Vom face o analiză şi apoi vom fixa obiectivele. Îndată ce voi primi vechiul proiect de la colegul meu, într-o lună îl voi studia şi vom pune în aplicare ceea ce e bine pentru juniori. Principalul obiectiv este să producem jucători care să fie utili şi să facă pasul la echipa mare. Avem multe idei“, a completat Nastai.

    În ceea ce-l priveşte pe profesorul Mihai Sabău, acesta va rămâne în continuare în cadrul clubului, mai ales că LPS şi Olimpia au un contract de colaborare.

    Întrebat de situaţia lui Ştefan Szilagyi, Câmpan a declarat că “rămâne un susţinător al fotbalului sătmărean şi va rămâne consilierul meu, dacă îşi va dori acest lucru“. Dacian a vorbit şi despre faptul că va renunţa la echipa din Liga a IV-a Elite, Talna Oraşu Nou, pentru a se putea concentra pe acest proiect al Olimpiei.

    În ceea ce priveşte echipa de seniori, astăzi, la Nyirbator, Olimpia va susţine două partide amicale. Adversarele Olimpiei sunt Partium Oradea şi Sântandrei, două formaţii din eşalonul patru al judeţului Bihor, de la orele Ungariei 12.00 şi 15.00.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE