More

    Test pe Cluj Arena

    oli

    La o zi de la revenirea acasă din minicantonamentul de la Salonta, Olimpia va juca azi la Cluj Napoca cel mai important amical al iernii cu echipa de liga 1, Universitatea.

    Partida va începe la ora 13,30 şi se va juca pe Cluj Arena. Din păcate, antrenorii Tibi Csik şi Lulu Dragomir nu vor putea conta la acest meci pe serviciile lui Adrian Sălăgeanu, aflat în recuperare după o uşoară accidentare suferită în cantonament.

    “Am nevoie de încă două zile de repaus”, a explicat fostul campion cu Oţelul acesta având se pare ceva probleme musculare şi care nu a efectuat ieri decât un program de refacere la stadion.

    Restul echipei a avut parte de un antrenament dimineaţă la stadion iar antrenorul Tibi Csik s-a declarat mulţumit de modul în care echipa s-a mişcat în amicalele de la Salonta.

    „Intrăm în linie dreaptă cu pregătirile pentru sezonul de primăvară. Sunt mulţumit şi de lot şi de modul în care toţi jucătorii s-au pregătit în această perioadă. Sper ca şi ultimii veniţi, Selagea şi Mărkuş, să se adapteze cât mai repede şi consider că achiziţiile făcute în această iarnă vor aduce un plus de valoare lotului” spune Tibi Csik care nu consideră meciul de azi ca o repetiţie finală pentru primul meci oficial din 2015.

    „Va fi important şi pentru băieţi pentru că întâlnim o echipă de liga 1 şi vom juca pe Cluj Arena un stadion impunător. Dar cred că adevăratul test va fi peste o săptămână când vom merge la Timişoara pentru a întâlni liderul seriei, pe ACS Poli” a mai spus Csik.

    Legat de problemele financiare cu care se confruntă unele echipe din serie Csik recunoaşte că acest aspect nu îl bucură prea mult. „Ştiam cam de două săptămâni de situaţia lui Zsiga de la Câmpina şi de faptul că sunt mai multe echipe cu probleme. Noi trebuie să ne vedem de ale noastre, să pregătim bine sezonul şi să intrăm în play off. Fiecare punct va fi important. Nu doar meciul din prima etapă de la Vâlcea ci toate cele şase rămase din sezonul regulat sunt capitale pentru noi. Dar sunt optimist şi anul acesta trebuie să ajungem în primele şase din serie” a mai spus Tibi Csik.

    Din păcate pentru suporteri, Olimpia nu va juca nicio partidă amicală la Satu Mare în această lună. Cum la Satu Mare nu avem niciun teren sintetic de dimensiuni normale, galben-albaştrii sunt obligaţi să joace ba la Salonta, ba în Ungaria în perioada de iarnă.

    După amicalul de azi de la Cluj, Olimpia va juca miercuri în Ungaria la Nyiregyihaza cu formaţia locală de liga 1, iar apoi sâmbătă 21 februarie e programat ultimul test al iernii, la Timişoara cu ACS Poli!

    Legat de echipa a doua, Mircea Bolba pregătea ieri lotul pentru un amical ce va avea loc sâmbătă la Oradea cu Crişul Sântandrei.

    ȘTIRI RECENT ADĂUGATE